Να με σκοπεύουν με όπλο

είδα μια κοπέλα με μαύρα καρέ μαλλιά να με σκοπεύει με ενα μαύρο όπλο κ όταν έφυγα απο εκεί τρέχοντας είδα μια φίλη μ που ειναι μεγαλύτερη μ κ εχει μεγάλη μύτη, την είδα νύφη ντυμένη πολύ όμορφη κ πήρα μεγάλη χαρά που παντρευόταν. Φόραγε ενα κόκκινο κραγιόν κ μ έκανε πολυ εντύπωση !! Εγώ είμαι ανύπαντρη
Κερασία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Καλό όνειρο! Το ανθόνερο συμβολίζει το αγνό και το όμορφο, και στα όνειρα μας είναι οιωνός για χαρά, επιτυχίες, τύχη και καλές ειδήσεις.

Όταν κάποιος βλέπει στα όνειρά του ψηλούς άνδρες και γυναίκες, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως θεωρούνται καλά όνειρα.

Τα όνειρα με βροχή είναι γενικά καλά όνειρα, αρκεί να δείτε ήρεμη βροχούλα. Αν ονειρευτείτε όμως καταιγίδα να λυσσομανάει ή λασποβροχή τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά.

Γενικά, το σμαράγδι συμβολίζει τον έρωτα, την υγεία και την εκτίμηση αλλά ταυτόχρονα έριδες, ζήλιες και καυγάδες.

Αν ονειρευτείτε σμαράγδια σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη και πιθανώς περιουσία από κληρονομιά για την οποία όμως θα σας προκαλέσουν προβλήματα άλλοι.

Τα όνειρα με μαλλιά έχουν διαφορετική ερμηνεία, ανάλογα με το χρώμα, το χτένισμα και το μήκος των μαλλιών. Γενικά, πάντως τα μαλλιά προαγγέλλουν κάτι το ευχάριστο.

Αν δεις όνειρο με πανέμορφα αρχαία αντικείμενα και αρχαία οικοδομήματα, να περιμένεις επιτυχία σε όλους τους τομείς.