Ο θάνατος μου

Είδα ότι με κυνηγάγε το αγόρι μου, ήμουν σε μια πλατεία πάνω από το σπίτι μου. Μετά από λίγη ώρα με έπιασε, άρχισε να με βαράει, μετά με βίασε. Μετά με μαχαίρωσε κάτω από το στήθος και στο μπούτι. Έπεσα κάτω, έβλεπα τα ρούχα μου όλα με αίματα, κράταγα το κινητό μου στο χέρι και φώναζα το όνομα της κολλητός μου. Μετά όταν γύρισα το κεφάλι θυμήθηκα ότι στο μέρος όπου ήμουνα λίγο πιο πέρα έμενε ένας παλιός μου φίλος. Πήγα μπουσουλωντας στο σπίτι του από κάτω, τα αίματα τρέχανε και αργοπέθενα, κατέβηκε κάτω ο φίλος μου αφού του χτύπησα το κουδούνι και του λέω "Σε ευχαριστώ που κατέβηκες. Χάρη σε εσένα θα ζήσω." και του λέω "Θα σου δώσω κάτι που πάντα ήθελες αλλά δεν στο είχα δώσει ποτέ". Τον φίλησε, του είπα ευχαριστώ και πέθανα στην αγκαλιά του.
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου. Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις και ερμηνείες.

Αν δείτε στο όνειρό σας την Παναγία, μην ψάχνετε άδικα να καταλάβετε τι σημαίνει! Είναι γνωστό ότι η Παναγία συμπυκνώνει και συμβολίζει ό,τι καλό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Οπότε,  η Παναγία είναι ότι καλύτερο μπορεί να ονειρευτεί κανείς.

Τα κοχύλια προέρχονται από τη θάλασσα και συνήθως σχετίζονται με τη γονιμότητα, τα ταξίδια και τον έρωτα. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κοχύλια.

Το αφρόγαλα είναι η κρέμα του γάλακτος και συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευμάρεια.

Ετσι, αν δειτε στο όνειρό σας αφρόγαλα σε ποτήρι, είναι οιωνός τύχης και καλής προοπτικής, ειδικά στα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σας.

Αν όμως δείτε χυμένο αφρόγαλα, τότε να περίμενετε αναποδιές στην προσωπική σας ζωή.

Προφανώς όνειρα με αυτοκτονία μόνο καλά δεν είναι. Συνήθως αν ονειρευτείτε ότι αυτοκτονείτε σημαίνει ότι σας περιμένουν αναποδιές και προβλήματα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Οπότε καλό είναι να ηρεμήσετε και να δείτε τι πάει στραβά. Η ζωή είναι όμορφη και δεν αξίζει να χαλάτε τον ύπνο σας για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Το ψαλίδι αν το δούμε σε όνειρο είναι πολύ κακός οιωνός, κατά τον ονειροκρίτη.