τα πεφταστερια

είδα πως ήταν βράδυ και καθόμουν έξω και κοιτούσα τον καθαρό ουρανό που ήταν γεμάτος αστερία. τότε έπεσε ένα αστέρι και ευχήθηκα "θεέ μου σε παρακαλώ βοήθησε με να καταφέρω να κάνω κάτι μαζί του ( με αυτόν που είμαι ερωτευμένη) σε παρακαλώ άλλαξε το πεπρομένο μας".εκείνη την στιγμή έπεσαν άλλα δυο αστερία και έκανα την ίδια ευχή... τι μπορεί να σημαίνει??
νικολετα

Σονια

πριν από 6 χρόνια 5 μήνες

Ειδα πως κοιτουσα στον ουρανο κ επεσε ενα αστερι κ σκεφτηκα να κανω ευχη..κ εκανα μια ευχη..κ προσευχη μαζι..πως κανε θεε μου να ειμαι μαζι με αυτον...στην πραγματικοτητα θελω να ειμαι με αυτον για τον οποιο προσευχηθηκα..

Alex

πριν από 1 χρόνο 9 μήνες

Naip molis to eida afto to oneiro kai oti mas tin benan oi tourkoi

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Την έκφραση "με ζώσανε τα φίδια" την ξέρετε; Εχει αρνητική σημασία σωστά; Το ίδιο λέει ο ονειροκρίτης ότι ισχύει και αν ονειρευτείτε φίδια στον ύπνο σας. Χώρια την τρομάρα που θα πάρετε, σημαίνει πάντα ότι διακατέχεστε από άγχος και αγωνία για το μέλλον.

Τα κάστανα είναι χειμωνιάτικοι ξηροί καρποί με πλούσια γεύση και νοστιμιά, αρκετές θερμίδες, μεγάλη διατροφική αξία αλλά και οφέλη για την υγεία. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα κάστανα στα όνειρά μας;

Ο αγώνας είναι μια πανάρχαιη έννοια, συνυφασμένη με την φύση του ίδιου του ανθρώπου να αγωνίζεται για να πετύχει κάτι. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους αγώνες στα όνειρα.

Το νεαρό κορίτσι συμβολίζει συνήθως τη νεότητα, την αθωότητα, την ελπίδα, τον έρωτα ή μια νέα αρχή. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα κορίτσια...

Οι ψύλλοι είναι ένα από τα έντομα-παράσιτα που τρέφονται από τον άνθρωπο και τον εξοργίζουν, αν δεν τον πληγώνουν.