Νεκρος με γερασμένη όψη

Γεια σας! Πριν 3 χρόνια χάθηκε σε νεαρή ηλικία η πρωτη μου αγάπη με τον οποίο ήμαςταν μαζι σε εφηβική ηλικία. Δεν τον είχε δει ποτέ στον ύπνο μου μέχρι χθες... Δεν πολυθυμαμαι ακριβώς το όνειρο αλλα θυμάμαι ότι ξαφνικά βρέθηκα στα σκαλιά της πολυκατοικίας του και εκείνος κατέβαινε και συναντηθήκαμε αλλα έδειχνε γερασμένος... Χαιρετηθηκαμε και θυμάμαι να νιώθω ξαφνιασμενη χωρίς όμως στον ύπνο μου να θυμάμαι οτι δεν υπήρχε στη ζωη πλέον ... Μετα ξαφνικά βρεθήκαμε σε ενα αλλο σπίτι και όπως ήταν να ανέβουμε τα σκαλιά πήγε να με σηκώσει , οπως κάνουν οι γαμπροί τις νύφες, και του λέω αφού δεν μπορείς γιατί έχεις χτυπηλςει το πόδι σου και μου λεει ασε με να το κανω οπως παλιά... Δεν θυμάμαι κατι αλλο πέρα απο αυτό . Θυμάμαι όμως πολύ έντονα τη γερασμένη όψη που είχε.
Βερενίκη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με στραγάλια δεν είναι καλό όνειρο, γιατί τα στραγάλια υποδηλώνουν λόγια και κακές κουβέντες εναντίον σας.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να τρως ή να προσφέρεις στραγάλια, σημαίνει ότι υπάρχουν κουτσομπολιά γύρω από εσένα.

Τα δέντρα είναι πηγή οξυγόνου και ζωής, ειδικά τα μεγάλα καταπράσινα δέντρα συμβολίζουν πάντα την ευμάρια, την καλλιέργεια και τον πλούτο.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε όνειρο με πολλά πράσινα δέντρα, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε χαρές και πλούτη.

Ο ταχυδακτυλουργός είναι ο άνθρωπος που βασίζεται στην ταχύτητα και στα κόλπα για να μας κάνει να πιστέψουμε κάτι που βλέπουμε ως αληθινό.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς  κάποιος να σε υπνωτίζει και να σου λέει να κάνεις ότι θέλει, τότε αυτό σημαίνει ότι θα γίνεις υποχείριο κάποιου ή ότι ο σύντροφός σου σε κοροιδεύει.

Τα όνειρα με σύκα δεν είναι από τα καλά όνειρα γιατί κατά τον ονειροκρίτη δείχνουν προβλήματα, μεταβολές αλλά και κακές γνωριμίες.

Ένα όνειρο με ποντίκι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το πώς εμφανίζεται το ποντίκι στο όνειρο και την αίσθηση που μας αφήνει. Γενικά, τα ποντίκια συμβολίζουν την απειλή, τον φόβο, την ανησυχία και την ανασφάλεια.