παράξενο όνειρο

καλησπέρα...είδα στον ύπνο μου ότι το αγόρι μου,μου έδωσε μια ανθοδέσμη και καλά λόγω γενεθλίων μου..τι σημαίνει??επίσης το προηγούμενο βράδυ είδα στον ύπνο μου την μητέρα μου που έχει πεθάνει εδώ και 3 εβδομάδες...τι μπορεί να σημαίνει??...ευχαριστώ...
Ζωή

ευαγγελια

πριν από 4 χρόνια 3 μήνες

βλεπω συνεχεια το προηγουμενο ταιρι στο ονειρο μου. Συναντιομαστε τυχαια, συζηταμε για τη ζωη μας, συγκεκριμενα για την ζωη του, και εξαφανιζεται.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο χορός είναι ένας από τους βασικούς τρόπους διασκέδασης του ανθρώπου αλλά και ένας τρόπος να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Οταν δείτε χορό στο όνειρό σας, αυτό κατά τον ονειροκρίτη είναι συνήθως ένας καλό όνειρο, με ορισμένες εξαιρέσεις.

Γενικά η λάσπη στα όνειρα είναι κακός οιωνός. Όπως και στην πραγματική ζωή μας φέρνει προβλήματα, έτσι και στο όνειρο η λάσπη είναι σύμβολο για στενοχώριες, δύσκολες μέρες και αναποδιές.

Η πάπια στα όνειρα είναι συνήθως καλό σημάδι. Συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ώριμα φρούτα σε ένα δέντρο, είναι καλός οιωνός. Αν όμως στο όνειρο σου δεις άγουρα φρούτα, σημαίνει ότι θα απογοητευτείς από κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις σου.

Το αεροδρόμιο ειναι ο χώρος από τον οποίο απογειωνόμαστε για άλλα μέρη αλλά ταυτόχρονα και το μέρος όπου καταλήγουμε σε ένα μακρυνό ταξίδι. Συνήθως, στον ονειροκρίτη τα αεροδρόμιο συνδέονται με επαγγελματικά ή οικονομικά, αλλά και γενικότερα με αλλαγές στη ζωή μας.