σε 2 χρόνια πεθαίνω

Καλησπέρα, είδα εδώ και πολλές μέρες το όνειρο που θα σας περιγράψω αλλά δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Είδα λοιπόν ότι καθόμουν αντικρυστά με κάποιον άνδρα και μου ανακοίνωσε ότι σε 2 χρόνια θα πεθάνω. Δε μου είπε ούτε από τι, ούτε και πώς. Τον κύριο δεν τον αναγνώρισα. Δε ήταν καποιος που γνωρίζω. Δε μου είπε τίποτε άλλο. Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι εγώ σκεφτόμουν συνεχώς τα παιδιά μου και τι θα απογίνουν. Το ποιο συγκλονιστικό ήταν ότι το πρωί που σηκώθηκα συνειδητοποίησα ότι εκείνη την ημέρα ήταν τα 9 χρόνια μίας θείας μου που αγαπούσα πολύ. Το όνειρο σας το έχω ξαναστείλει αλλά δεν το είδα δημοσιευμένο στη σελίδα σας. Σας παρακαλώ για μία απάντησγ
Κική

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δείτε στo όνειρο σας ψυγείο, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως η εγωιστική συμπεριφορά σας θα πληγώσει κάποιον που προσπαθεί να κερδίσει το ψωμί του τίμια.

Το χώμα στα όνειρά μας είναι συνήθως κακός οιωνός αντίστοιχα με τη στάχτη.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να υπνοβατείς στο όνειρο σου, σε περιμένει μεγάλη ερωτική απογοήτευση και γενικότερα στενοχώριες και πίκρες.

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.

Ο βράχος είναι γεωλογικός σχηματισμός που συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, γι' αυτό λέμε συχνά "δυνατός σαν βράχος". Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βράχους και βράχια.

Αν δεις όνειρο πως έχεις ή βρήκες γεμάτο πορτοφόλι, το όνειρο σου είναι καλό.

Το άδειο πορτοφόλι σημαίνει οικονομικά προβλήματα, φτώχεια, στενοχώριες και καταστροφή.