τιγανιζω

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.

Η ζωγραφική, η τέχνη της παραγωγής μιας πραγματικής φανταστικής εικόνας, είναι ίσως η αρχαιότερη από τις καλές τέχνες. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου ζωγραφίζουμε ή όταν βλέπουμε κάποιον να ζωγραφίζει;

Ο ταχυδακτυλουργός είναι ο άνθρωπος που βασίζεται στην ταχύτητα και στα κόλπα για να μας κάνει να πιστέψουμε κάτι που βλέπουμε ως αληθινό.

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Η μπλούζα είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα ρούχα που φοράμε και ως εκ τούτου είναι συστατικό της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπλούζες στα όνειρα μας.

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.