Νεκρη γιαγια και σκοτεινα πνευματα

Κοιμωμουν , λεει, στο σπιτι της πεθαμενης γιαγιας μου και ξαφνικα ενιωσα καποιον να μου χαιδευει τα χερια. Ανασηκωθηκα, κοιταξα, και ειδα τη γιαγια μου πανω απο το κρεβατι να με φωναζει με τ'ονομα μου. Σηκωθηκα, την αγκαλιασα και τη φιλησα. Οταν αρχισα να της απολογουμαι-νιωθοντας εντονες τυψεις-που δεν πηγα στη κηδεια της, η μορφη της αρχισε να μεταμορφωνεται σε μια μαυρη φιγουρα που απομακρυνονταν απ'το δωματιο. Την ακολουθησα και βρεθηκα στο σαλονι οπου ειδα 2 μαυρες φιγουρες με κουκουλες (χαρος,σατανας?) χωρις προσωπα. Πλησιασα και τοτε η μια απ'αυτες με πηρε απ'το χερι, μου φορεσε τη μαυρη κουκουλα και με πηγε μπροστα σ'ενα καθρεφτη οπου ειδα το προσωπο μου. Φρικαρα κ αμεσως ξυπνησα.
marina

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείτε μύγες, o ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως προάγγελο για αρρώστιες και αδιαθεσίες.

Επίσης, οι μύγες στο όνειρο σημαίνουν ότι σας περιβάλλουν εχθροί.

Αν είστε νέα γυναίκα, τότε οι μύγες στο όνειρο είναι σημάδι δυστυχίας.

Τα όνειρα με λεωφορεία και γενικά μέσα μεταφοράς συνήθως ερμηνεύονται ως προάγγελοι για γεγονότα και αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή μας. Ανάλογα με το ακριβώς συμβαίνει στο όνειρο, υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για την αντίδρασή μας σε αυτά τα γεγονότα.

Σε γενικές γραμμές τα όνειρα με σοκολάτα θεωρούνται καλά όνειρα που αντανακλούν την ωραία ζωή, την ικανοποίηση των επιθυμιών μας και γενικά την ευζωία.

Αν ονειρευτείτε ένα δάσος από βελανιδιές, είναι σημάδι γονιμότητας, ευτυχίας, και επιτυχιών σε όλους του τομείς της ζωής σας.

Βελανιδιά γεμάτη βελανίδια σημαίνει προαγωγή για τους εργαζόμενους και παιδιά ή εγκυμοσύνη για τους παντρεμένους.

Το αφρόγαλα είναι η κρέμα του γάλακτος και συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευμάρεια.

Ετσι, αν δειτε στο όνειρό σας αφρόγαλα σε ποτήρι, είναι οιωνός τύχης και καλής προοπτικής, ειδικά στα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σας.

Αν όμως δείτε χυμένο αφρόγαλα, τότε να περίμενετε αναποδιές στην προσωπική σας ζωή.