προαύλιο με σκατα

ΛΟΙΠΌΝ ΕΊΔΑ ΌΤΙ ΉΜΟΥΝ ΣΕ ΈΝΑ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΆΔΑ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΈΝΑΝ ΑΓΏΝΑ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΓΎΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΑ ΠΑΝΤΟΎ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΦΎΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠαΤαω..Επίσης έκανε κακά και ένα μωράκι και εκλαιγε
γιουλι

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η παγίδα είναι γενικά όνειρο με διττή σημασία. Δηλαδή αν ονειρευτείς ότι έχεις πιαστεί σε μια παγίδα (π.χ. για ζώα ή πουλιά) σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα είτε γιατί κινδυνεύεις από κάποια αρρώστια είτε στην πραγματικότητα νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις.

Την έκφραση "με ζώσανε τα φίδια" την ξέρετε; Εχει αρνητική σημασία σωστά; Το ίδιο λέει ο ονειροκρίτης ότι ισχύει και αν ονειρευτείτε φίδια στον ύπνο σας. Χώρια την τρομάρα που θα πάρετε, σημαίνει πάντα ότι διακατέχεστε από άγχος και αγωνία για το μέλλον.

Τα όνειρα με βέρα είναι καλά ή άσχημα ανάλογα με το ποιος το βλέπει, αλλά και πως βλέπει τη βέρα, αν την έχει στο δάχτυλο ή αν τη χάνει. Στη γενική περίπτωση όμως η βέρα είναι "σύμβολο" ασφάλειας για το ονειροκρίτη.

Ένας πίνακας ή ένα κάδρο στο όνειρο μας έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το είδος και το περιεχόμενου του πίνακα. Μάθετε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον πίνακα στο όνειρο σας, με ερμηνείες για κάθε περίπτωση.

Τα όνειρα με μωρά είναι τα πιο συνηθισμένα όνειρα. Το περίεργο είναι ότι για τις γυναίκες σημαίνουν καλοτυχία ενώ για τους άντρες συνήθως... βάσανα! Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το μωρό στα όνειρά μας.

Αν δεις όνειρο με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο να είναι άρρωστο να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό θα γίνει καλά.

Aν όμως δεις ότι τον άρρωστο αυτόν τον φέρνουν για ανάρρωση στο σπίτι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν θα γίνει γρήγορα καλά.