Περιεργο ονειρο

ειδα χτες στον υπνο μου οτι η μαμα μου ειχε καλεσει μια φιλη μου με την αδερφη της (εχουμε να μιλησουμε και να ειδωθουμε παρα πολυ καιρο),ανεβαιναμε σκαλες και η μαμα μου ειχε ενα αγορακι μωρακι στα χερια της και εκανε εμετο,μπηκανε σε ενα ανσανσερ αλλα ητανε μικρο και εχω φοβηθηκα να μπω μεσα και συνεχισα να ανεβαινω τις σκαλες,μετα βρεθηκα σε ενα μεγαλο τραπεζι με την φιλη μου και εκανα εμετο και αμεσως αρχισα να τρωω κρεας με ρυζι.μετα ειδα την μορφη του Αγιου Παισιου να με περιμενει μεσα σε ενα αυτοκινητο αλλα εγω μπηκα σε ενα καταστημα να του παρω νηστισιμα φαγητα αλλα εκεινος μου ελεγα ελα δεν πειραζει.περιεργο και περιπλοκο το ονειρο μπορειτε να μου πειτε τι σημαινει γιατι εχω αγχωθει?ευχαριστω πολυ
μαρω

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά οι πίτες στα όνειρα μάς θεωρούνται καλό σημάδι. Δείτε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πίτα.

Ο καφές στα όνειρα είναι οιωνός πίκρας, κακοτυχίας και αναποδιών. Να προσέχετε όταν δείτε τέτοιο όνειρο!

Το χώμα στα όνειρά μας είναι συνήθως κακός οιωνός αντίστοιχα με τη στάχτη.

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (βούτυρο, γάλα, τυρί, γιαούρτι) στο όνειρο μας σημαίνουν καλή υγεία, αγνότητα και καλοσύνη.