TERASTIO FIDI KATO APO TA THEMELIA....

.... kai kapou ekei ksipnisa endromi giati eitan poli entono to oneiro.... Λοιπον εκτον προτερων ευχαριστω για το χρονο σας...!!! Δεν θυμαμαι ολο το ονειρο αλλα θα σας πω οσα θυμαμε που με εκαναν και ανατριχιασα και θα ηθελα να μου απαντησετε παρακαλω....! Ευχαριστω ειμασταν λεει σε ενα σπιτι τεραστιο ουτε παλιο ουτε καινουριο και ειχαν ερθει για επισκεψη οι μεγαλεσ αδερφες μου με τα ανιψια μου και εκει που τρωγαμε και περναγαμε ομορφα , ταρακουνήθηκε το σπιτι...εγω ψιχρεμι τουσ λεω μι φοβαστε κουνήθηκε το φιδι ( το οποιο υποτίθεται οτι ηξερα οτι βρισκεται κατω απο τα θεμελια) τρομαξαμε ολι και αρχισαν να ουρλιαζουν και δεν μπορούσα να τους ησυχασω και θέλουν με οποιοδηποτε τροπο να τον σκοτώσουν ...και ετσι για να τον βγαλουν απο τη τρυπα πηραν μια μανικα και με τη πιεση του νερου ηθελαν να τον κανουν να βγει εξω... εβαλαν λοιπον τι μανικα στην αποχετευση και καποια στιγμη το φιδι ταρακουνήθηκε αλλα φυσικα δεν βγηκε στην επιφανεια απλοσ το σπιτι γεμισε με απονερα και (συγνωμη) σκατα..... το φιδι λοιπον μας εδειξε τη δυσαρεσκεια του και ουσιαστικα αλλαξε θεση επιδεικτικα κατω απο τα ποδια μου......και καπου εκει ξυπνησα εντρομι γιατι ηταν πολυ εντονο το ονειρο.... να σιμιοσο οτι το φιδι ηταν τεραστιο
klodiana voci

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με βαγόνι έχει δύο ερμηνείες.

Αν στο όνειρό σας δείτε ένα βαγόνι τραίνου σε ατύχημα, πχ. εκτροχιασμός, πυρκαϊά, τότε να πρέπει να περιμένετε σοβαρά προβλήματα σε διάφορες υποθέσεις. Και μάλιστα όσο πιο κακό είναι το γεγονός που θα δείτε, τόσο πιο άσχημα θα είναι τα πράγματα στην πραγματικότητα.

Ο γρίφος είναι ένα πρόβλημα που απαιτεί σκέψη για την επίλυσή του, και συχνά θέλει να σκεφτούμε με αντισυμβατικό τρόπο για να το λύσουμε. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με γρίφους.

Το χταπόδι με τα χαρακτηριστικά του πλοκάμια και τις βεντούζες είναι ένα άκακο μαλάκιο της θάλασσας. Στα όνειρα όμως το χταπόδι έχει ερμηνεία αρνητική, καθώς συμβολίζει οικογενειακές έγνοιες, στενοχώριες από τελματωμένες ερωτικές σχέσεις ή τερατώδη γεγονότα.

Η καλύβα είναι το σπίτι του φτωχού. Στα όνειρα, η καλύβα έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος βλέπει το όνειρο.

Για παράδειγμα,  αν ένας πλούσιος δει ότι μένει σε καλύβα σημαίνει ότι θα έχει μια οικονομική καταστροφή.

Οι γαρδένιες είναι φυτά εξωτερικού χώρου, που προτιμούν τη σκιά, και βγάζουν αυτά τα εκπληκτικά κάτασπρα σαν κρέμα άνθη, που μυρίζουν μεθυστικά και είναι τα αγαπημένα του κήπου μας. Τι σημαίνει όμως αν δεις γαρδένια στο όνειρό σου; Πως την ερμηνεύει ο ονειροκρίτης; 

Στην καθημερινότητα οι ζητιάνοι συμβολίζουν την απόλυτη φτώχεια και απαξίωση, αλλά στα όνειρα ο ονειροκριτης τα θεωρεί ως καλούς οιωνούς.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι φτωχός ζητιάνος σημαίνει ότι συντομα θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και θα έχεις χαρά και και ευτυχία στο σπίτι σου αλλά και οικονομική ανεξαρτησία.