Νεκρό να κρατάει λεφτά

Είδα τον νεκρό πατέρα μου να έχει πολλά χρήματα στα χέρια του και να έχει φέρει συνεργείο στο σπίτι μου κ να το ανακαινίζει. Τον ρωτούσα που τα βρήκε τα χρήματα διότι ήταν πολλά κ δεν μου απαντούσε. Του ζήτησα να μου δώσει χρήματα να πάρω παπούτσια (100 ευρώ) αλλά εάν κατάλαβα καλά μου έδωσε ψευτικά χρήματα όπως της μονόπολης. Γενικά κυκλοφορούσε στο σπίτι και έβγαζε επειδεικτικά δεσμίδες χρήματα και πλήρωνε τους μηχανικούς που ο ίδιος είχςε καλέσει να το ανακαινίσουν. Ευχαριστώ
Σταύρος Σταυρόπουλος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το χώμα στα όνειρά μας είναι συνήθως κακός οιωνός αντίστοιχα με τη στάχτη.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.

Στην πραγματική ζωή, η αναπηρία συνήθως θεωρείται κακοτυχία και παρόμοια εξηγείται και στα όνειρα αν δεις κάποιον ανάπηρο ή κουτσό.

Τα όνειρα με αεροπλάνα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι κάνεις στο όνειρό σου: αν ανεβαίνεις, κατεβαίνεις, ή αν ταξιδεύεις ή απλά βλέπεις αεροπλάνο να πετά.

Τα γλυκά και γενικό οτιδήποτε γλυκό στα όνειρα συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευτυχία. Αντίθετα, η απουσία γλυκύτητας, ή ένα πικρό φαγητό, ο ονειροκρίτης το εξηγεί ως το εντελώς αντίθετο.