Ειδα οτι θα παντρευόμουν

Καλημερα σας. Ειδα στον ύπνο μου πως θα παντρευόμουν.Ειδα ομως πως ημουν μικρή σε ηλικια..17 χρονων ενωειμαι 32 και ακομα δεν εχω σχεση ουτε εχω παντρευτει.Αυτο φυσικα με πειραζε στον ύπνο μου και δεν ηθελα να παντρευτώ.Ειδα οτι θα παντρευόμουν με προξενια...μου ειχαν βρει οι θειοι μου καποιον..χωρις εγω να τον γνωρίζω.Σκεφτόμουν πιος θα ειναι,πως θα φορεσω νυφικο και τι θα κανω απο δω και περα και πως θα ειναι τα πεθερικά μου...ημουν ανησυχη..δεν ήξερα τι να κανω.Ειδα ομως πως κοιμομουν στο κρεβατι με εναν που εμοιαζε με καποιον γνωστό μου.Ειδα οτι βίωνα σκηνικο γαμου σαν να το ζούσα πραγματικα..ενω δεν το θελω πραγματικα.Δεν μπορω να θυμηθω τιποτε αλλο γιατι δεν ηταν και πολυ εντονο το όνειρο.Τι να σημαίνει? Γάμος στα αλήθεια η κακο προμηνημα...?
βαλεντίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Αχ παλιοκουνούπι γύρω μου γυρίζεις μια πηγαινεις περα μια ξαναγυριζεις, αχ παλιοκουνουπι τωρα θα σου δειξω με το εντομοκτονο τωρα θα σου ριξω, αχ παλιοκουνουπι ποτε τσιμπας το αυτακι,ποτε την μυτιτσα , ποτε το χερακι! λέει το παιδικό τραγουδάκι για τα γνωστά σε όλους κουνούπια που μας ταλαιπωρούν ιδίως το καλοκαίρι. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κουνούπια;

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως περιπλανιέσαι μόνος σε ένα δάσος, είναι οιωνός ότι νιώθεις αμηχανία και απομόνωση.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου λικέρ είναι οιωνός για δυσάρεστα γεγονότα.

Αν είσαι νέα γυναίκα ή άντρας και δεις ότι πίνεις λικέρ τότε να περιμένεις πίκρες και στενοχώριες.

Στην περίπτωση που δεις ότι φτιάχνεις ένα λικέρ για άλλον, τότε θα έχεις προβλήματα στην οικογένειά σου.

 

Γενικά, τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία, ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν στη θάλασσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο μπορεί τα ψάρια να είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία του ονειροκρίτη.