ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ-ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΗ

ΕΙΔΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ :ΟΤΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ -ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
ΦΑΙΗ-ΝΙΚΟΣ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ένα μαγαζί ή μαγαζιά;

Ο ελέφαντας είναι το μεγαλύτερο θηλαστικό της Γης, και χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα αυτιά και την προβοσκίδα, ενώ θεωρείται από τα ζώα που εύκολα γίνονται φίλοι με τον άνθρωπο. Κάπως έτσι εξηγεί και ο ονειροκριτης τα όνειρα με ελέφαντες.

Ο δρόμος στο όνειρο συμβολίζει συνήθως μια κατάσταση που εξελίσσεται ή τα σχέδια μας. Τα όνειρα με δρόμο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του δρόμου.

Αν δείτε στο όνειρό σας πως σας εξαπάτησαν στη δουλειά, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πανούργους ανθρώπους οι οποίοι επιδιώκουν να σας βάλουν εμπόδια στους στόχους σας ή να σας βλάψουν.

Η Βουλή, το κοινοβούλιο, ειναι το σημείο έκφρασης της Δημοκρατίας. Τα όνειρα με τη βουλή όμως έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπουμε. Δείτε πως ερμηνεύει τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης...

Στην πραγματικότητα τα δάκρυα είναι συνήθως ένδειξη στενοχώριας αλλά στα όνειρα έχουν διαφορετική σημασία. Ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι συνήθως είναι οιωνός για καλά γεγονότα,χαρά,  ευθυμία και ανακούφιση.