πρώην άντρα σε σχέση- παντρεμένος με άλλη γυναίκα

είδα στον ύπνο μου ότι κοιμόμουν και είδα τον άντρα που είχα σχέση για 4 και πλέον χρόνια... αυτός έκανε μετά από μένα σχέση με γυναίκα 4-5 μήνες και παντρεύτηκε κιόλας πρόσφατα. τον είδα στον ύπνο μου στο διπλανό μαξιλάρι και ενώ κοιμόταν... γυρίζοντας εγώ πλευρό, τον είδα που ΄ξύπνησε. με ΄κοίταξε, είχε βουρκωμένα μάτια, και γένεια, όχι πολύ μακριά... ήταν σαν 2-3 βδομάδες αξύριστος. το χρώμα στα γένεια του ήταν καστανό και λευκό, ανάμεικτα. Τον χάιδεψα στο πρόσωπο, και ξύπνησα. έχω πολύ καιρό να τον δω στον ύπνο μου και ήθελα 1 επεξήγηση του ονείρου από εσάς.
κατερίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το χαμόγελο δείχνει τη χαρά και τα θετικά συναισθήματα, και είναι αναγκαίο στη ζωή για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Πώς όμως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το χαμόγελο στα όνειρα; Δείτε τις ερμηνείες.

Ο βράχος είναι γεωλογικός σχηματισμός που συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, γι' αυτό λέμε συχνά "δυνατός σαν βράχος". Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βράχους και βράχια.

Σε γενικές γραμμές τα όνειρα με σοκολάτα θεωρούνται καλά όνειρα που αντανακλούν την ωραία ζωή, την ικανοποίηση των επιθυμιών μας και γενικά την ευζωία.

Κατά τον ονειροκρίτη αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς μια φούστα, σημαίνει ότι θα υποστείς κάποια προσβολή ή θα ντροπιαστείς από κάποιον.

Το κρύο στο όνειρο έχει διττή σημασία και οι ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης διαφέρουν ανάλογα με τα συμφραζόμενα. Διάβασε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το κρύο στα όνειρά μας.

Τα όνειρα με μπουλντόζα έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος της μπουλντόζας, την κατάστασή της και τι ακριβώς βλέπουμε ότι κάνει. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπουλντόζες στα όνειρά μας.