Συγχώρεση νεκρου

Καλημέρα είδα στον ύπνο μου την γιαγιά μου που έχει πεθάνει εδώ κ χρόνια κ δεν είχαμε κ πολυ καλές σχέσεις πριν φύγει έβριζε κατάρες κλ. λοιπόν είδα ότι ήταν σε ένα κρεβάτι σε νοσοκομείο κ κρατούσε ένα βιβλίο κ της έδωσα το χέρι μου κ μου ζήτησε συγνώμη κ μετά πέθανε. Εγω της έκλεισα τα μάτια κ μετά εψαχνα τον πατέρα μου να του το πω. Τη σημαίνει αυτο γιατί εγω εχω ξυπνήσει με πολυ κακή διάθεση κ άγχος καθώς τωρα θα φύγω για επαγγελματικό ταξίδι με το αυτοκίνητο κ ψιλοφοβηθηκα.ευχαριστω
Μαρακι80

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με τσάντα έχουν διαφορετική ερμηνεία από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το είδος και την ποιότητα της τσάντας. Δείτε πως εξηγούνται τα όνειρα με τσάντες.

Είτε τρως είτε αγοράζεις είτε πουλάς είτε απλά δεις μούρα, θα στενοχωρηθείς πολύ ή μπορεί να στενοχωρήσεις εσύ τους άλλους με τη συμπεριφορά σου.

Ο βουλευτής είναι σημαντικός παράγοντας της δημοκρατικής λειτουργίας. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα που βλέπουμε βουλευτές;  Όπως θα δείτε δεν θεωρείται καλό όνειρο...

Ονειρευτήκατε ότι είστε οδοντίατρος ή ότι πήγατε σε οδοντογιατρό; Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους οδοντιάτρους στα όνειρα μας.

Προφανώς όνειρα με αυτοκτονία μόνο καλά δεν είναι. Συνήθως αν ονειρευτείτε ότι αυτοκτονείτε σημαίνει ότι σας περιμένουν αναποδιές και προβλήματα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Οπότε καλό είναι να ηρεμήσετε και να δείτε τι πάει στραβά. Η ζωή είναι όμορφη και δεν αξίζει να χαλάτε τον ύπνο σας για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Τα κόλυβα είναι συνδεδεμένα με κηδεία. Ανάλογα με το ποιανού τα κόλυβα τρως στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει και διαφορετική ερμηνεία.