Πρηξιμο εξαιτιας πεσιμου δοντιου;

είδα οτι πήγα στο μπάνιο του σπιτιού εδώ στα Τρίκαλα που είμαστε διακοπές και λέει είχαν πρηστει τα μάγουλα μου Και μετα δεν θυμάμαι αν πονουσε το δόντι μου (πάντως εγώ είχα πρηστει στα μάγουλα περυσι όταν έβγαλα τους φρονημητες μ ) και μου έπεσε ενα δόντι και το βγάζω απο το στόμα μου και λέω στους γη γονείς μου "αα να γιαυτό είχαν πρηστει τα μάγουλα μου γιατί κουνιόταν αυτό το δόντι.. " και πήγα στο μπάνιο και χαμογελασα να δω πως ειν που λείπει το δόντι μου
Ζωη Κεφαλα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα σαλιγκάρια είναι χαριτωμένα πλάσματα που φημίζονται για το καβούκι τους αλλά και την μικρή ταχύτητά τους. Τα όνειρα με σαλιγκάρια όμως σε γενικές γραμμές δεν θεωρούνται καλοί οιωνοί.

Τα όνειρο με όσπρια θεωρείται καλό όνειρο και προάγγελος θετικών ειδήσεων και ευδαιμονίας. Όπου και όπως και αν τα δεις, τα όσπρια σημαίνουν πλούτη, λεφτά, αφθονία αγαθών και καλή υγεία χωρίς αρρώστιες.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη το όνειρο με φαγητό είναι καλό μόνο αν δεις ότι τρως μαζί με κάποιους άλλους. Διαφορετικά αν ονειρευτείς ότι τρως φαγητό μόνος σου, έρχονται δύσκολες μέρες.

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Οι μπερδεμένες κλωστές σημαίνουν αναποδιές και δυσκολίες στις δουλειές σου και πιθανώς αποτυχία στα σχέδια που κάνεις

Η κοπέλα που θα ονειρευτεί χρυσή κλωστή, γρήγορα θα κάνει ένα καλό γάμο και θα ευτυχήσει.

Αν κάποιος δει να ράβει με μαύρη κλωστή, είναι οιωνός άσχημα νέα ακόμα και θάνατο.