Toualeta

Ειδα πως εμπενα στο εστιατοριο μαγαζι του πρωην μου μαζι με μεγαλη παρεα αγνωστοι ολοι και για εμενα και για εκεινον δε το ειδα καπου και ζητησαμε να κατσουμε στο πανω οροφο για φαγητο !! Ενω πηγαιναμε να κατσουμε ειδα μια πτυχη και κοιταξα μεσα να δω τι ειναι ....τον ειδα μεσα σε μια τουαλετα να αφοδευει καπνιζωντασ κοιταζωντασ με και μου χαμογελουσε καταματα ....
Vasilikh

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Συνήθως ο όρκος στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με όρκους.

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.

Τα δελφίνια είναι ένα από τα ζώα που συμβολίζουν τη φιλία και τη ζεστασιά, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι γίνονται εύκολα φίλοι του ανθρώπου. Κάπως έτσι, εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με δελφίνια, που θεωρούνται πολύ καλοί οιωνοί.

Τα όνειρα με τσάντα έχουν διαφορετική ερμηνεία από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το είδος και την ποιότητα της τσάντας. Δείτε πως εξηγούνται τα όνειρα με τσάντες.

Το φεγγάρι όπως κι αν το δεις είτε ολόγιομο είτε στη χάση του, σημαίνει ότι ο αισθηματικός σου δεσμός θα γίνει πιο ζεστός και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα έρθει πιο κοντά σου.

Χρωματιστό φεγγάρι σημαίνει οτι θα έχεις κάποια απογοήτευση ενώ αν δεις έκλειψη σελήνης σημαίνει προβλήματα στο γάμο και διαζύγιο.

 

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.