Φερετρα στη θαλασσα

Ειδα οτι ημουν σε ενα λιμανι πανω σε μια προβλητα οπου ηταν γεματο κοσμο.Ξαφνικα εμφανιζεται ενα μεγαλο καραβι το οποιο κουβαλουσε τρια φερετρα.δυο γυναικες και εναν αντρα.τα παει στην ακρη οπου ηταν ο παππας για να γινει η κηδεια και καλα και με ενα γερανο καποιος τα βουλιαζε μεσα στη θαλασσα για να τα θαψει αλλα τα πτωματα ανεβηκαν στην επιφανεια των δυο γυναικων μονο απο οσο θυμαμαι και τα πηρε το ρευμα και εφευγαν..τα νερα ηταν καθαρα και η θαλασσα ηρεμη..
Νίκη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Είτε τρως είτε αγοράζεις είτε πουλάς είτε απλά δεις μούρα, θα στενοχωρηθείς πολύ ή μπορεί να στενοχωρήσεις εσύ τους άλλους με τη συμπεριφορά σου.

Ο ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο αρμόδιος γιατρός για τα αυτιά, το λαιμό και τη μύτη μας. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρά με ωτορινολαρυγγολόγο.

Ο γιατρός είναι ο αρμόδιος επαγγελματίας για την υγεία μας. Τι γίνεται όμως όταν βλέπουμε στα όνειρά μας έναν γιατρό;

Οι γείτονες είναι οι άνθρωποι που βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά, στο ασανσέρ, ανταλλάσουμε κουβέντες μαζί τους, και τυπικά λόγια χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Πολλές φορές, οι γείτονες είναι πηγή ανησυχίας και προβλημάτων.

Οι γαρδένιες είναι φυτά εξωτερικού χώρου, που προτιμούν τη σκιά, και βγάζουν αυτά τα εκπληκτικά κάτασπρα σαν κρέμα άνθη, που μυρίζουν μεθυστικά και είναι τα αγαπημένα του κήπου μας. Τι σημαίνει όμως αν δεις γαρδένια στο όνειρό σου; Πως την ερμηνεύει ο ονειροκρίτης; 

Σε γενικές γραμμές τα όνειρα με σοκολάτα θεωρούνται καλά όνειρα που αντανακλούν την ωραία ζωή, την ικανοποίηση των επιθυμιών μας και γενικά την ευζωία.