κουκουβαγια

ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ. Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΗΡΘΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ..
εφη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.

Το γραφείο συνήθως το συνδέουμε με την εργασία αλλά και το διάβασμα, ανάλογα την ηλικία. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γραφείο.

Πέτρες λέμε όλα τα υλικά που δημιουργούνται από γεωλογικές διαδικασίες και προέρχονται από πετρώματα. Τις βλέπουμε παντού γύρω μας, και είναι λογικό να τις δούμε και στα όνειρά μας. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πέτρα και λίθους.

Τα χαρτονομίσματα στα όνειρά μας, έχουν διάφορες ερμηνείες, αλλά συνήθως αντιπροσωπεύουν την αξία, την επιτυχία, τον πλούτο ή την οικονομική ασφάλεια.

Το λιμάνι είναι το σημείο εκκίνησης αλλά και το τέλος των ταξιδιών και των περιπετειών μας. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις ένα λιμάνι στο όνειρό σου;