Ραβδί/φίδι στην παραλία

...Ειμαι σε μια παραλία με λευκή άμμο και τουρκουάζ βαθιά νερά με γνώριμα πρόσωπα, φίλους, που κάθονται μακριά ο ένας απ τον άλλον στην άμμο και ενδιάμεσα βρίσκονται μια λευκή τίγρης και ενα λευκό λιοντάρι. Τα άγρια ζώα ειναι φιλικά και εξαιρετικά ήρεμα. Αποφασίζω να κάνω μια βουτιά και καθώς αναδύομαι παρατηρώ ενα ραβδάκι δισδιάστατο να αιωρείται μπροστά απο έναν άντρα, που "ξέρω" ότι ειναι γνωστός αλλα δεν αναγνωρίζω. Πλησιάζω απο περιέργεια και κάποια ανησυχία να δω τι ειναι και μετατρέπεται σε ενα τρισδιάστατο φίδι του οποίου το κεφάλι μεγαλώνει, ανεβαινει προς τα πάνω, το στόμα ανοίγει και κατεβαίνει απειλητικά .... Εκεί ξυπνάω. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων για την ερμηνεία σας!
Δήμητρα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το γράψιμο είναι μια από τις λειτουργίες του ανθρώπινου είδους που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Με το γράψιμο ο άνθρωπος σκέφτεται, καταγράφει τα σχέδια του, διαβάζει και ονειρεύεται. Να πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γράψιμο και γραφή.

Το όνειρο με χιόνι μην το φοβάσαι, γιατί το χιόνι το λευκό δηλώνει την αγνότητα, τον ανεπιτήδευτο έρωτα και τη χαρά του παιχνιδιού. Αντίθετα να φοβάσαι τη χιονοθύελλα ή το βρώμικο χιόνι.

Η λάμπα στο όνειρο συνδέεται με τα ερωτικά μας ως επί το πλείστον. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις λάμπες στο όνειρο.

Η μοτοσυκλέτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα οχήματα που επινόησε ο ανθρώπινος νους. Προσφέρει ελευθερία και ταξίδια αλλά ενέχει ρίσκο και κινδύνους. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μοτοσικλέτες και "μηχανάκια";

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.