Το ίδιο άτομο

Καλησπέρα σας! Εδω και 4 μήνες γνώρισα έναν τύπο τυχαία σε ένα bar. Αυτόν τόν γνώριζε μια φίλη μου και μας σύστησε! Απο εκείνη τήν στιγμή άρχισε να μου τήν πέφτει αλλά με όμορφο τρόπο όχι χυδαίο! Μιλήσαμε για εμάς, χορεψαμε και μετα απο λίγο άρχισε τα φιλια στο λαιμό και γενικά ήρθαμε πολύ κοντά! Εγώ ντρεπόμουν και αυτός μου έλεγε οτι του άρεσω και θέλει να γνωριστούμε.έτσι αντάλλαξαμε τηλέφωνα και ότι άλλο είχαμε (Facebook ). Μου έστειλε αίτημα τον δέχτηκα, μιλήσαμε όλο εκείνο το βράδυ μέχρι το πρωί στίς 7 . Μετά απο εκείνη τήν μερα τίποτα, βρέθηκαμε κάνα 2 φορές τυχαία αλλά όχι κάτι σπουδαίο! Κατά διαστήματα δηλαδη αυτους τους 4 μηνες τον βλεπω συνεχεια στο ονειρο μου.Σημερα τον ειδα να ειμαστε μαζι ,να μιλαμε για διαφορα θεματα και με κοιτουσε με ενα πολυ εντονο βλεμμα .Σαν εκεινο που ειχε εκεινο το βραδυ! Γιατι ομως τον βλεπω συνεχεια;; βαρεθηκα να τον βλεπω στον υπνο μου
Δέσποινα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα Χριστούγεννα ειναι στον δυτικό κόσμο η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας. Δειτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με Χριστούγεννα.

Οι ψύλλοι είναι ένα από τα έντομα-παράσιτα που τρέφονται από τον άνθρωπο και τον εξοργίζουν, αν δεν τον πληγώνουν.

Οι συγγενείς μας είναι το αίμα μας, τα αγαπημένα (ή όχι) μας πρόσωπα με τα οποία λίγο πολύ συγχρωτιζόμαστε όλη τη ζωή μας. Πώς όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε συγγενείς μας; Δείτε τις ερμηνείες.

Ονειρευτήκατε ότι είστε οδοντίατρος ή ότι πήγατε σε οδοντογιατρό; Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους οδοντιάτρους στα όνειρα μας.

Γενικά η λάσπη στα όνειρα είναι κακός οιωνός. Όπως και στην πραγματική ζωή μας φέρνει προβλήματα, έτσι και στο όνειρο η λάσπη είναι σύμβολο για στενοχώριες, δύσκολες μέρες και αναποδιές.

Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο άσχημες αρρώστιες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Όλοι λίγο πολύ έχουμε κάποιον γνωστό ή συγγενή με αυτήν την ασθένεια και είναι λογικό να βλέπουμε όνειρα με καρκίνο. Τι σημαίνουν όμως και πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον καρκίνο;