Ο νεκρός πρώην αρραβωνιαστικός μου σε ένα δωμάτιο γεμάτο παιχνίδια

Είδα στον ύπνο μου χθες βράδυ τον πρώην αρραβωνιαστικό μου. Δυστυχώς πνίγηκε πριν από 3 χρόνια και αν και είχαμε να μιλήσουμε 12 χρόνια από όταν χωρίσαμε η είδηση του θανάτου του με σόκαρε πολύ. Είδα πως είμασταν ξαπλωμένοι σε ένα διπλό κρεβάτι σε ένα κατασκότεινο δωμάτιο και τον ρώταγα γιατί χωρίσαμε και με άφησε να φύγω. Προσπαθούσε να με καθησυχάσει και σηκώνεται από το κρεβάτι, ανοίγει την κουρτίνα και τότε βλέπω απέναντι ότι υπάρχει μια τεράστια βιβλιοθήκη γεμάτη παιχνίδια. Ήταν ήρεμος και όμορφος και μου έλεγε να μην ανησυχώ. Να σας πω ότι βρίσκομαι στην διαδικασία εξωσωματικής και περιμένω τα αποτελέσματα για το αν είναι επιτυχής η προσπάθεια την Παρασκευή 25.03. Περιμένω απάντηση σας. Ευχαριστώ πολύ
Μαρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να ανοίγεις κάποια τρύπα ή λάκο, θα πέσεις έξω στα επαγγελματικά σου. Οι δουλειές σου θα αποτύχουν ή θα απολυθείς.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς στρατιώτη στον ύπνο σου, τότε δείξε υπομονή και όλα θα πάνε καλύτερα.

Ένας οπλισμένος στρατιώτης σημαίνει προστασία.

Πολλοί στρατιώτες δείχνουν συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα.

 

 

 

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου. Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις και ερμηνείες.

Σε γενικές γραμμές τα όνειρα με σοκολάτα θεωρούνται καλά όνειρα που αντανακλούν την ωραία ζωή, την ικανοποίηση των επιθυμιών μας και γενικά την ευζωία.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι δολοφόνος, να αναμένεις οικογενειακούς καβγάδες.

Αν μιλάς με δολοφόνο, πρόσεξε γιατί είναι πιθανόν να εκτεθείς για μοιχεία.

Αν ονειρευτείς δολοφονία  θα έχεις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες.