Χρήματα-Παιδιά

Μπήκα σε ένα δωμάτιο(σαν αποθήκη) και υπήρχαν πάνω στα ράφια δεσμίδες(πολλές) πεντακοσάρικα. Αρχικά και έπαέρνα, εβαζα τις δεσμίδες στις τσέπες μου, στις μπροστινες και στις πίσω μέχρι που δεν χωρούσαν άλλα. Ωστόσο κρατούσα και ένα αγόρι (2-3 ετων) στην αγκαλιά μου όταν ήμουν στο δωμάτιο, με το οποίο είχα δεθεί πάρα μα πάρα πολύ καθώς το είχε παρατήσει η μαμά του μαζί με την αδελφή του στην πόρτα μου. Η αδελφή του ηταν λίγο μεγαλύτερη, εγώ είχα δεθεί πιο πολύ με το αγοράκι και δεν διανοούμουν να το αφήσω και αυτό είχε δεθεί μαζί μου. Τα παιδιά δεν είναι γνωστά μου πρόσωπα..και τα άφησε η μαμά τους στην πόρτα μου. Αυτό έγινε πριν βρώ τα λεφτά, όταν τα βρήκα (τα λεφτά) κρατούσα μόνο το αγόρι το οποίο το είχα πάντα στην αγκαλιά μου. Τι σημαίνει αυτό το ονειρο;Τι σημαίνουν τα παιδιά και οι δεσμίδες με τα πεντακοσάρικα;
Aγγελική

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.

 

Η λέξη δούλος,  προήλθε από την αρχαιότερη λέξη δόελος και ίσως έχει ρίζες στο ρήμα δέω (δένω). Στην αρχαιότητα, δούλος ήταν ο εκ γενετής σκλάβος, δηλαδή εκείνος που γεννιόταν από γονιό σκλάβο, σε αντιδιαστολή προς τον ανδράποδο, δηλαδή εκείνον που υποδουλωνόταν σε πόλεμο.

Γενικά καλό όνειρο. Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε πλοίο σε άσχημη θάλασσα και ξεφορτώνεστε πράγματα για να σωθείτε αυτό είναι ο ορισμός της αβαρίας.

Αβαρία είναι λοιπόν όταν βρισκόμαστε σε πλοίο σε φουρτούνα και ρίχνουμε διάφορα πράγματα στην θάλασσα.

Ο βράχος είναι γεωλογικός σχηματισμός που συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, γι' αυτό λέμε συχνά "δυνατός σαν βράχος". Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βράχους και βράχια.

Οι εφημερίδες είναι τα έντυπα από τα οποία ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα. Σπάνια όμως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα στις ειδήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εξηγεί τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης.

Τα λιοντάρια είναι από τα πιο ισχυρά άγρια ζώα και πάντοτε συμβολίζουν το σφρίγος και τη δύναμη. Παρόμοιο, το λιοντάρι στο όνειρο είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα, τύχης και πραγμάτωσης των προσδοκιών μας.