ΛΑΧΤΑΡΑ

ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΝΕΡΟ Κ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ Κ ΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΚΙΩΣΕ Κ ΒΓΗΚΕ ΑΠΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΕΝΩ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΜΙΚΡΟ Κ ΑΚΑΚΟ ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΜΕ ΚΑΚΙΑ Κ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΝΑ Μ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΑΒΑ ΠΗΓΑ Κ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Κ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Κ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΑ ΑΛΛΑ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΔΕΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΒΑΡΑΓΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Κ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ.
κατερινα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με κλοπές, ληστεία ή διαρρήξεις έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα ενώ σε πολλές περιπτώσεις προοιωνίζουν και προβλήματα. Δεν είναι όμως πάντα κακά όνειρα. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης...

Αν δείτε στο όνειρό σας την Παναγία, μην ψάχνετε άδικα να καταλάβετε τι σημαίνει! Είναι γνωστό ότι η Παναγία συμπυκνώνει και συμβολίζει ό,τι καλό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Οπότε,  η Παναγία είναι ότι καλύτερο μπορεί να ονειρευτεί κανείς.

Ο χυμός στο όνειρό έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως, οι χυμοί συμβολίζουν συνήθως την αναζωογόνηση και την ενέργεια, αλλά και την ανάγκη για υγεία και ευεξία. Διαβάστε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με διάφορους χυμούς.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς τσεκούρι, σημαίνει ότι έρχεται φιλονικία είτε στην οικογένεια σου είτε στην εργασία σου.

Επίσης,  αν ονειρευτείς ότι κρατάς ένα τσεκούρι στα δικά σου χέρια, δείχνει αποφασιστικότητα για να πετύχεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Τα κάγκελα στα όνειρα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους. Γενικά τα κάγκελα της φυλακής προμηνύουν στενοχώριες και λύπη. Αντίθετα τα κάγκελα σκάλας είναι καλό όνειρο.