το αγορι που μου αρεσει με αιματα

ειδα οτι ειμουν εξω απο το σχολειο μου και καθομουνα (καποιον περιμενα) και ειδα το αγορι που μου αρεσει να ερχεται προς εμενα με αιματα παντου, ηταν χτυπημενος,μολις τον ειδα αρχισα να κλαιω παρα πολυ (εκλεγα και στην πραγματικοτητα) και με φωναξε ηρθε με πηρε αγκαλια και μου ειπε φευγω και εφυγε. εγω τον φωναζα αλλα ηταν σαν να μην με ακουγε και συνεχιζε να προχωραει, εγω δν μπορουσα να κουνηθω...
aristea

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά τα όνειρα με στρατό δεν είναι καλοί οιωνοί. Συνήθως υποδηλώνουν στενοχώριες, και είναι προμηνύματα για κινδύνους και ίσως αρρώστιες. Όμως τα όνειρα με φαντάρους έχουν διαφορετική, καλύτερη ερμηνεία.

Τα κρεμμύδια φέρνουν δάκρυα και συνήθως τα αποφεύγουμε και για τη μυρωδιά τους, αλλά ταυτόχρονα είναι πηγή υγείας. Πως τα εξηγεί ο ονειροκρίτης;

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι καλλιεργείς χωράφι ή κήπο με σιτηρά, να περιμένεις πολλά πλούτη ενώ με λουλούδια σημαίνει χαρά και οικογενειακή γαλήνη.

Γενικά, τα αηδόνια στα όνειρα μας είναι πολύ καλύ οιωνοί, αφού και στην πραγματικότητα αυτό το θεσπέσιο πουλί συμβολίζει τη χαρά, τον έρωτα και την ευτυχία, είτε το ακούει κανείς είτε το βλέπει στο σπίτι του.

Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια.

Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό.