πεθανε ο συζυγος

ειδα στον υπνο μου οτι ο αντρας μου πεθανε και ειχε ερθει ο γιος μου για την κηδεια εμενα με απασχολουσαν οι διαδικασιες της κηδειας και ρωτουσα που θα δηλωσω το θανατο του!!!!μετα πηγα στη δευτερη κρεβατοκαμαρα του σπιτιου να τον δω στο φερετρο και τον βρηκα κοιμοταν πανω στο κλειστο φερετρο!!!!!!
σουλα

Ανώνυμος

πριν από 3 χρόνια

Καλημέρα Είδα ένα περίεργο όνειρο πού τρόμαξε πολύ. Είδα ότι ο σύζυγος μου πέθανε από μια αρρώστια που δεν έχει καν. Είδα ότι πέθανε από άσθμα ποιο συγκεκριμένα είδα ότι τον είχα αγκαλιά στην άσφαλτο και ότι οι γονείς μου έτρεξαν να του φέρουν ένα φάρμακο μόλις ήρθαν του το δώσαμε αλλά μετά καλέσαμε αμέσως ασθενοφόρο εμένα δεν με άφησαν να πάω μαζί του γιατί στο όνειρο και στην πραγματικότητα λόγο εγκυμοσύνης. Μετά από λίγο μαθαίνουμε ότι πέθανε στο νοσοκομείο

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα ώριμα σταφύλια συμβολίζουν τη χαρά. Αν τα ονειρευτείς σημαίνει ότι έχει επαγγελματικές και αισθηματικές επιτυχίες, ενώ αν έχεις προβλήματα υγείας σύντομα θα τα ξεπεράσεις.

Πολύ κακό όνειρο! Η σαμπάνια μπορεί να είναι ένα ωραίο ποτό, που το απολαμβάνουμε στις γιορτές, αλλά στα όνειρά μας έχει εντελώς αντίθετη ερμηνεία.

Ένα όνειρο με ποντίκι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το πώς εμφανίζεται το ποντίκι στο όνειρο και την αίσθηση που μας αφήνει. Γενικά, τα ποντίκια συμβολίζουν την απειλή, τον φόβο, την ανησυχία και την ανασφάλεια.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας ψάθες τότε αυτό είναι οιωνός για καλές προοπτικές στις δουλειές σας.

Αν όμως δείτε ψάθες παλιές και τριμμένες, θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις ενοχλητικές και δύσκολες, ειδικά στη δουλειά σας.

Τα Χριστούγεννα ειναι στον δυτικό κόσμο η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας. Δειτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με Χριστούγεννα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι πουλάς ύφασμα, είναι προμήνυμα ότι θα έχεις επιτυχίες.