Αγιασμός νερού

Το όνειρο το είδα ξημερώματα Σαββάτου 07/01. Ήμουν εγώ μαζί με κάποια άλλα άτομα σε μια πισίνα με λίγο νερό αλλά πολύ καθαρό και ο παππάς έλεγε τα λόγια για να ρίξει τον σταυρό και να το αγιάσει. Είπε ότι θα μετρούσε αντίστροφα από το 5 και θα έριχνε τον σταυρό, ξεκίνησε το μέτρημα και στο 3 τον έριξε, εγώ αντανακλαστικά έπεσα και τον έπιασα. Οι άλλοι περίμεναν να πει ένα και να το ρίξει και στην ερώτηση μας γιατί δεν μέτρησε μέχρι το τέλος, γύρισε ο παππάς απευθυνόμενος προς εμένα και μου είπε "Ο,τι είναι δικό σου θα το διαχειρίζεσαι εσυ όπως θελεις". Ο παππάς φορούσε μαύρο ράσο με το πετροχειλη του. Τι σημαίνει;
Κωνσταντίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις ότι είσαι παράνυφος, θα πάρεις μεγάλη χαρά.

Αν δεις άλλον παράνυφο, τότε θα μάθεις κάτι από κάποιον και θα χαρείς ιδιαίτερα.

Το φιλί είναι σύμβολο της αγάπης και τα όνειρα με φιλιά θεωρούνται καλοί οιωνοί, στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο ονειροκρίτης όμως δίνει διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το ποιος φιλάει ποιον και σε τι περιβάλλον. Διαβάστε αναλυτικά τις ερμηνείες για το φιλί στα όνειρα.

Οι συγγενείς μας είναι το αίμα μας, τα αγαπημένα (ή όχι) μας πρόσωπα με τα οποία λίγο πολύ συγχρωτιζόμαστε όλη τη ζωή μας. Πώς όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε συγγενείς μας; Δείτε τις ερμηνείες.

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.

Τα όνειρα με ψυγεία δεν είναι συχνά, ωστόσο όταν τα βλέπετε πρέπει να σκεφτείτε καλά τι ακριβώς είδατε. Γιατί ο συμβολισμός του ψυγείου αλλάζει ανάλογα με το πως το είδατε, άδειο ή γεμάτο, λευκό ή μαύρο.

Το πετρέλαιο ειναι το ορυκτό από το οποίο παράγουμε άπειρα χρήσιμα προϊόντα, καύσιμα και πρώτες ύλες. Πως εξηγεί όμως ο ονειροκρίτης το πετρέλαιο στο όνειρο;