Ο άντρας μου είδε την νεκρή μητέρα του

Γειά σας. ... ο άντρας μου είδε την νεκρή μητέρα του που πέθανε πριν 20 μέρες . Είχε αγοράσει 2 μηχανάκια ένα για μένα χρώμα κόκκινο και έναν για τον άντρα μου χρώμα ασπρόμαυρο.πήγε εκείνος να κοιταχτει στο καθρέφτη και είδε τον διάβολο ήταν 3 και τρόμαξε γιατί ήταν πολύ άσχημοι και έφυγε από το σπίτι και πήγε να πάρει το μηχανάκι και του το είχαν κλέψει ύστερα βγήκαν στην λαϊκή με την μάνα του και πήγε στον αδερφό του που είχε ένα μαγαζί εκεί και ο αδερφός του του λέει η μάνα σου πέθανε και εκείνος του λέει όχι είναι μαζί μου την βλέπω και ο αδερφός του του απαντάει δεν ζει είναι η ψυχή της μαζί σου .. ύστερα ο άντρας πήγε σπίτι με την μάνα του και η μάνα του πήγε στο δωμάτιο και δεν ξανά βγήκε... περιμένω απάντηση ευχαριστώ ..
Αγαπη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το σκάψιμο είναι συνήθως μια χειρωνακτική εργασία και στα όνειρα έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το ποιος σκάβει, τι σκάβει αλλά και πως νιώθει αυτός που βλέπει το όνειρο. Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με σκάψιμο.

Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.

Το όνειρο με βαφή, μπογιές ή γενικότερα βάψιμο είναι αμφίσημο. Μερικές φορές είναι οιωνός ευτυχίας αλλά άλλες φορές είναι κακό προμήνυμα. Επίσης, παίζει αρκετό ρόλο και το χρώμα που θα δείτε ότι βάφατε.

Το μουγκρητό είναι φυσιολογική έκφραση ανθρώπων και ζώων και μπορεί να είναι από δυσκολίες αλλά μερικές φορές και από ευχαρίστηση...

Η υγρασία και η μούχλα είναι ένα βασανιστικό θέμα, καθώς θεωρείται επιζήμια τόσο για το σπίτι, όσο και για την υγεία μας. Πως ερμηνεύονται όμως τα όνειρα με υγρασία ή και μούχλα;

Οι ταβέρνες είναι μέρη όπου τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε, αλλά ο ονειροκρίτης ερμηνεύει διαφορετικά τέτοιου είδους όνειρα.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι  κάθεσαι σε ταβέρνα να περιμένεις ζηλοτυπίες και φιλονικίες στη σχέση ή στο γάμο σου.