Μυρωδια,καναπες

Ημουν στο σπιτι της κοπελας που μου αρεσει. Καθομασταν σχεδον ξαπλωμενοι χωρις να την ακουμπω στον καναπε με τις πυτζαμες μας.μου γνωρισε τους γονεις της και συζητάμε και ξαφνικα με σηκώνει και μου παρουσιάζει τα καδρα του σπιτιου της που ηταν πολυχρωμα απο πανια και αλλα απο παζλ.μετα αρχισε να μυριζει το σωμα μου και εγω της ειπα μυριζω;και μου απαντα πως δεν μπορει να μυρίσει καλα ουτως η αλλος .ευχαριστώ πολυ για την ανάγνωση.
Στελιος

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με χιόνι μην το φοβάσαι, γιατί το χιόνι το λευκό δηλώνει την αγνότητα, τον ανεπιτήδευτο έρωτα και τη χαρά του παιχνιδιού. Αντίθετα να φοβάσαι τη χιονοθύελλα ή το βρώμικο χιόνι.

Κατά τον ονειροκρίτη, το κρεβάτι στο όνειρο συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα, τις απολαύσεις και το γάμο. Παράλληλα, όμως μπορεί να είναι οιωνός για ατυχίες ή θλιβερά γεγονότα.

Ο χειμώνας είναι η εποχή του κρύου, με βροχές και χιόνια, αλλά και η εποχή που μένουμε σπίτι και χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τον χειμώνα στα όνειρά μας.

Το ραβανί είναι ένα από τα ωραιότερα γλυκά της κουζίνας μας, και συνήθως το απολαμβάνουμε με παγωτό. Για τον ονειροκρίτη, το ραβανί είναι σύμβολο των συναισθημάτων μας.

Αν ονειρευτείτε στεφάνι γάμου, για τους παντρεμένους σημαίνει οικογενειακή ευτυχία. Για τους ανύπαντρους σημαίνει επιθυμία γάμου.

Το δάφνινο στεφάνι προμηνύει ότι θα σας αναγνωρίσουν στη δουλειά σας και θα λάβετε δόξα και τιμές.

Το μπαλκόνι είναι χώρος αναψυχής για ένα σπίτι, εκεί όπου καθόμαστε για να ρεμβάσουμε μέσα σε λουλούδια ατενίζοντας τον ουρανό. Στα όνειρα έχει συνήθως θετική σημασία.