σκυλος αγριος με φιλικες διαθεσεις

Καλησπερα. Ονειρευτηκα πως ημπυν με μια παρεα στον δρομο και περασεενας κυριος που κρατουσε ενα ροντβαιλερ. Το σκυλι ηταν πολυ αγριο γαυγισε σα μανιασμενο κ εβγαζε αφρους. Ολοι φοβουντουσαν εκτος απο εμενα. Οταν αφησε ελευθερο το σκυλι, ηρθε τρεχοντας κατα πανω μου γαβγιζονταε και τρλικα μολος με αφ5ασε ηρθε αναμεσα στα ποδια μου και ηρεμησε... Σε ολους αγριευε και γαυγιζε και με εμενα ηταν πολυ φιλικο! Το αντιλαμβανομαι σαν θετικο ονειρο. Περιμενω την απαντηση σας! Ευχαριστω!
Μαρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με χωνί σχετίζονται με το επάγγελμα, την οικονομική κατάσταση και την επιχειρηματική δράση αυτού που βλέπει το όνειρο.

Γεμάτο χωνί σημαίνει ότι θα χάσεις στα χαρτιά ενώ το άδειο, ότι θα κάνεις μια επιχείρηση που θα αποτύχει και θα χάσεις λεφτά και αξιοπιστία.

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.

Είδες άγαλμα στο όνειρο σου; Υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για τα αγάλματα στα όνειρά μας. Διάβασε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Τα όνειρα με μαλλιά έχουν διαφορετική ερμηνεία, ανάλογα με το χρώμα, το χτένισμα και το μήκος των μαλλιών. Γενικά, πάντως τα μαλλιά προαγγέλλουν κάτι το ευχάριστο.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σχάρα χωρίς να είναι στη φωτιά, σημαίνει στασιμότητα στα επαγγελματικά σου.

Μπορεί, όμως και να λάβεις συγχώρεση για κάποιο λάθος που έκανες.