ζωο ριχνει βραχους στο αυτοκινητο

ειδα το αυτοκινητο μου να το εχω αφησει κατω απο ενα κατακορυφο λοφο και στην κορυφη του λοφου ενα ζωο και σε μικρη αποσταση να ειμαι εγω κι απεναντι στην ιδια ευθεια με το ζωο που δεν το εβλεπα καθαρα τι ειναι αλλά μαλλον ηταν σκυλι που με τα ποδια του εσπρωχνε μεγαλες πετρες οι οποιες επεφταν στα πλαινα του αυτοκινητου και νομιζω οτι δεν ακουμπουσαν το αυτοκινητο και του φωναζα να σταματησει να σπρωχνει τις πετρες,μετα θυμαμαι οτι κατεβηκα απο τον λοφο γρηγορα και προσπαθησα να παρω το αυτοκινητο και δεν μπορεσα να το απομακρυνω σε ασφαλες σημειο γιατι διαπιστωσα οτι το αυτοκινητο το σταματησα στην ακρη του γκρεμου που ηταν παραπερα και με την μια ροδα μπροστα να παταει σε ενα κλαρι στην ακρη του γκρεμου και την αλλη στο χωμα και μετα ξυπνησα κι αυτο το ειδα χτες το βραδυ και πρωτη φορα βλεπω τετοιο ονειρο.
βασιλης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η τούρτα στα όνειρα θεωρείται καλός οιωνός και γενικά τέτοιου είδους όνειρα θεωρούνται θετικά.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου μια τούρτα σημαίνει ότι θα μάθεις κάποια ευχάριστα νέα.

Ποιος δεν έχει θυμηθεί κάποια στιγμή με νοσταλγία τη σχολική σάκα του; Τόσα χρόνια την κουβάλαγες στους ώμους σου, λογικό να τη δεις και στο όνειρο!  Βέβαια, τα όνειρα με σάκα ή τσάντα σχολική δεν είναι τόσο συνηθισμένα, ωστόσο ο ονειροκριτης έχει κάποιες ερμηνείες για να σας βοηθήσουν.

Ο καυγάς και ο τσακωμός ως σύμβολα των ονείρων μπορούν να έχουν πολλαπλές ερμηνείες. Ένας καβγάς είναι πάντα ένα δυσάρεστο και λυπηρό θέαμα, πόσο μάλλον όταν μπλέξουμε εμείς οι ίδιοι σε τσακωμό. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καβγάδες, τσακωμούς και φιλονικίες.

Τα όνειρα με μωρά είναι τα πιο συνηθισμένα όνειρα. Το περίεργο είναι ότι για τις γυναίκες σημαίνουν καλοτυχία ενώ για τους άντρες συνήθως... βάσανα! Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το μωρό στα όνειρά μας.

Ο σταυρός είναι το συμβολο του Χριστιανισμού και συμβολίζει τα Πάθη και το βασανισμού του Ιησού Χριστού. Κατά τον ονειροκρίτη, ο σταυρός στα όνειρα μας είναι οιωνός για βάσανα και προδοσίες.

Γενικά, λοιπόν, αν ονειρευτείτε σταυρό να περιμένετε στενοχώριες και δυσκολίες.

Αχ παλιοκουνούπι γύρω μου γυρίζεις μια πηγαινεις περα μια ξαναγυριζεις, αχ παλιοκουνουπι τωρα θα σου δειξω με το εντομοκτονο τωρα θα σου ριξω, αχ παλιοκουνουπι ποτε τσιμπας το αυτακι,ποτε την μυτιτσα , ποτε το χερακι! λέει το παιδικό τραγουδάκι για τα γνωστά σε όλους κουνούπια που μας ταλαιπωρούν ιδίως το καλοκαίρι. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κουνούπια;