Τεράστια τσουληθρα

Καλησπερα σας. Είδα στον ύπνο μου πως βρισκόμουν με τον παλιό μου συμμαθητή (δεν έχουμε καμια επαφή πλεον) και πήγαμε σε μια πολύ μεγάλη τσουλήθρα και πίσω μας ηταν ο πρώην μου. Εγω και ο συμμαθητής μου ήμασταν δίπλα δίπλα όση ωρα τσουλουσαμε και ο πρώην μου ακριβώς πίσω μας. Και μου έδωσε την εντύπωση πως ο συμμαθητής μου δεν ήξερε καν ότι γνωρίζομαι με την πρώην μου.
Μαλβίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η έξοδος στα όνειρα συνήθως δεν είναι καλός οιωνός με κάποιες όμως εξαιρέσεις.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι σε ένα μεγάλο κτίριο ή δικαστήριο και ψάχνεις την έξοδο, αυτό σημαίνει ότι οι δουλειές σου δεν θα πάνε καλά και έχεις μπλεχτεί σε λαβύρινθο από τον οποίο θα χάσεις.

Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια.

Γενικά τα όνειρα με στρατό δεν είναι καλοί οιωνοί. Συνήθως υποδηλώνουν στενοχώριες, και είναι προμηνύματα για κινδύνους και ίσως αρρώστιες. Όμως τα όνειρα με φαντάρους έχουν διαφορετική, καλύτερη ερμηνεία.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως περιπλανιέσαι μόνος σε ένα δάσος, είναι οιωνός ότι νιώθεις αμηχανία και απομόνωση.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ένα μαγαζί ή μαγαζιά;

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής του ανθρώπου, λένε κάποιοι, και το μάτι στο όνειρο είναι πολύ ισχυρό σύμβολο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αλλες φορές έχουν καλή ερμηνεία άλλες φορές όχι.