νεκρή γάτα απο αυτοκινητο

Καλησπερα. Ειδα οτι ημουν σε εναν αυτοκινητόδρομο και έτρεχαν αμάξια. Ξαφνικα βλεπω μια μαυρη νομιζω γάτα η οποια με κοίταζε και ηθελε να με προσεγγισει αλλα και εγω το ιδιο. Ξαφνικα ερχεται κατα πανω της ενα αυτοκινητο και την αποκεφαλιζει και βλεπω το σωμα της με αιμα κ το κεφαλι ξεχωριστά και πηγα κοντα της και έκλαιγα.
Χριστινα Παπα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Πέτρες λέμε όλα τα υλικά που δημιουργούνται από γεωλογικές διαδικασίες και προέρχονται από πετρώματα. Τις βλέπουμε παντού γύρω μας, και είναι λογικό να τις δούμε και στα όνειρά μας. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πέτρα και λίθους.

Το μέλι στην κυψέλη ή σε δοχεία, σημαίνει μεγάλη ευτυχία. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως μέλι θα δοκιμάσεις κάποια πίκρα.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.

Ο χειμώνας είναι η εποχή του κρύου, με βροχές και χιόνια, αλλά και η εποχή που μένουμε σπίτι και χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τον χειμώνα στα όνειρά μας.