Μετακόμιση

Καλημέρα σας , θα ήθελα σας παρακαλώ εάν είναι δυνατόν να μου απαντήσετε σχετικά με ένα όνειρο πολύ σημαντικό για εμενα. Αυτή την περίοδο έχασα την εργασία που είχα και βρέθηκα σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση έτσι είχα δύο εναλακτικες ή που θα έμενα στο σπιτιπου ήδη είμαι έχοντας όλα τα έξοδα κλπ που μου είναι δυσκοπό να πληρώσω ή που θα πήγαινα σε φιλικό σπίτι σε άλλη πόλη να με φιλοξενήσουν. Ένα βράδυ πριν κοιμηθώ προσπάθησα να προσευχήθω γιατί πιστεύω στο θεο  γιατί είχα τεράστιο άγχος.  Είδα στο ονειρο μου μια γνωστή μου χωρίς βέβαια να έχουμε πολλές επαφές οη ποία εχει το όνομα της πόλης που ζω δηλαδή Αθηνά να μου μιλάει όσο όμως και να προσπάθησα να θυμηθώ τι μου ελεγε δεν μπορούσα ενώ σαν εικόνα ακόμη την θυμάμαι να μου μιλάει πως ηταν δηλαδή.Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξω ; Δεν θυμάμαι καθόλου τι μου ελεγε και αν ήταν κάτι σημαντικο θυμάμαι όμως ακριβώς τον τρόπο που μου μιλουσε σαν να μου εξηγούσε κάτι ή διηγοταν ήταν ηρεμη έδειχνε ενδιαφέρον καιροκαιρού ένα κόκκινο φόρεμα θυληκο.Γενικά ξυπνωντας το πρωί δεν είχα κακή διαδεδομένο ή δυσφορία που δεν θυμόμουν τι έλεγε / είναι περίεργο γιατί ενώ στο ονειρό όταν μου μιλουσε ήταν σαν να την καταλάβαινα ενώ το πρωί δεν μπορούσα να θυμηθώ απολύτως τίποτα είχα μόνο εικόνα.Ένοιωσα μια κάποιας ειος συμπάθειά από το συγκεκριμένο άτομο με το όνομα αυτό χωρίς στην πραγματικότητα να γνωριζόμαστε πολύ καλά . Είναι κάτι το οποίο πρέπει να ανησυχω .εύχομαι να είναι κάτι καλό όλη αυτή η διήγηση στο ονειρό μου . Τι πιστεύετε πως είναι ;
Δανάη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι φίλοι μας είναι προέκταση του εαυτού μας, με την έννοια ότι οι φίλοι που έχουμε είναι είτε συμπληρωματικά κομμάτια του εαυτού μας είτε πρόσωπα με τα οποία έχουμε συνδεθεί στενά. Με αυτήν τη λογική εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φίλους.

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.

Είτε τρως είτε αγοράζεις είτε πουλάς είτε απλά δεις μούρα, θα στενοχωρηθείς πολύ ή μπορεί να στενοχωρήσεις εσύ τους άλλους με τη συμπεριφορά σου.

Τα όνειρα με χρηματοκιβώτια δείχνουν ότι θα έχετε προβλήματα στην οικονομική σας κατάσταση και στις επιχειρήσεις σας, αν έχετε, ενώ θα κινδυνεύσετε να χάσετε λεφτά.

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν ονειρευτείς έρημο είναι προειδοποίηση για μεγάλη απογοήτευση ή λύπη που θα σε βρει.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι ολομόναχος στην έρημο, θα διακόψεις πολύ γρήγορα τον ερωτικό σου δεσμό.

Τα όνειρα με άβαφα ρούχα υποδηλώνουν πάντα κάτι κακό. Αν ονειρευτείς ότι φοράς ξεθωριασμένα ρούχα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη πρέπει να προσέχεις μήπως αρρωστήσεις ή πάθεις κάποια ατυχία στην δουλειά σου.