Νεκρος πατερας εχει δηλητηριο για μενα

Περπατουσα και ειδα στον απεναντι δρομο τον ηδη πεθαμενο πατερα μου.Ετρεξα κοντα του με χαρα!Εκεινος κρατουσε μια σακουλα κ ηταν σοβαρος.Τον ρωτησα τι εχει μεσα κ μου ειπε:δηλητηριο για σενα.Θες να το παρεις;Του ειπα οχι κ τοτε μου απαντησε τοτε θα ερθω σε δυο μηνες το ιδιο κανει.Τι τωρα τι τοτε.Του ζητησα με κλαματα να φυγει κ του ειπα οτι δε θελω να με παρει!Αρχισα να τρεχω και εφυγα μακρυα του κλαιγοντας..
Χριστινα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό.

Τα όνειρα με μαλλιά έχουν διαφορετική ερμηνεία, ανάλογα με το χρώμα, το χτένισμα και το μήκος των μαλλιών. Γενικά, πάντως τα μαλλιά προαγγέλλουν κάτι το ευχάριστο.

Αν δείτε στο όνειρό σας την Παναγία, μην ψάχνετε άδικα να καταλάβετε τι σημαίνει! Είναι γνωστό ότι η Παναγία συμπυκνώνει και συμβολίζει ό,τι καλό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Οπότε,  η Παναγία είναι ότι καλύτερο μπορεί να ονειρευτεί κανείς.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ένα μαγαζί ή μαγαζιά;

Όταν κάποιος βλέπει στα όνειρά του ψηλούς άνδρες και γυναίκες, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως θεωρούνται καλά όνειρα.

Αν δεις στο όνειρό σου έναν αετό να πετάει ψηλά στον ουρανό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις φιλοδοξίες πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα είναι οιωνός για επιτυχία σε δουλειές.