Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ

Ειδα το νεκρό πατέρα μου ότι ήμασταν μαζί εγώ από τ μαγαζί του( τ οποίο στο όνειρο ήταν σπίτι) ότι είχε μαζέψει τα πράγματά του και ήρθαν καινούριοι ενοικιαστές και όταν τους είδα ν μπαίνουνε μέσα Μ είπε ότι ξέχασε τ τσιγάρα του και πήγα να τα πάρω εγώ Μέσα στο σπίτι βρήκα τον αδερφό Μ να κοιμάται και εγώ μάζευα κάποια ρούχα που είχε ξεχάσει ο πατέρας μου και κάποια του αδερφού μου, μετά είδα τον πατέρα Μ μέσα στο σπίτι να τρώει μούρα και να μου λέει ότι προσπαθεί να πολεμήσει την αρωωστεια τ με τα μούρα και ότι δεν τ βάζει κάτω και να μου λέει να τρώω και εγω μούρα. Τι μπορεί να σημάνει αυτό?
ΙΩΑΝΝΑ

Ετικέτες

Πανος

πριν από 2 χρόνια 1 μήνας

Ειδα στο όνειρο μου τον πεθαμένο πατέρα μου να εχει πεθάνει και εγω να του κάνω τεχνητή αναπνοή.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.

Το τρέξιμο είναι μια γνώριμη διαδικασία για τον άνθρωπο, αφού τρέχουμε είτε για προπόνηση είτε για δουλειές. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τρέξιμο.

Το τριαντάφυλλο είναι το σύμβολο της αγάπης. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το τριαντάφυλλο στο όνειρο;

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι σε ένα πολύβουο χρηματιστήριο, σύντομα θα έχεις απρόσμενα κέρδη.

Αν όμως δεις όνειρο ότι επενδύεις σε μετοχές, ίσως σημαίνει ότι θα χάσεις άσκοπα τα χρήματά σου.

Αν δούμε στο όνειρό μας το πάτωμα, ο ονειροκρίτης λέει ότι το πάτωμα υποδηλώνει την στήριξή μας. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει έναν διαχωρισμό ανάμεσα στο συνειδητό και στο υποσυνείδητο...

Από κει και πέρα: