ΘΑΛΛΑΣΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Καλησπέρα σας . Ειδα ενα όνειρο ειχα παει με μια φίλη μου σε ενα μέρος ξαφνικά το βράδυ βρέθηκα σε μια ήρεμη γαλάζια θαλλασα.. διπλα υπηρχε ενα ομορφο και πράσινο ανθισμένο δάσος .. η θαλλασα ηταν ηρεμη και πολυ Γαλανη σαν φοσφορουχο γαλαζιο χρωμα . Ειχε πανσέληνο ενα τεράστιο φεγγαρι το οποιο φώτιζε την θαλλασα και φαίνονταν να είναι και αυτο γαλαζιο απο την αντανάκλαση της θαλλασας.. περιμέναμε ολο χαρα βλέποντας το φεγγαρι να βυθίζεται στην θαλλασα ο ουρανός ηταν καθαρος... εμεις βούτηξαμε μεσα στην θαλλασα ηταν ηρεμη και ζεστη αρκετα ζεστη και υπηρχε ενα αίσθημα γαλήνης και ηρεμίας... Μπορείτε να με βοηθήσετε? Γιατι δεν βγαζω νόημα.
Χριστίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα λεμόνια στο όνειρο έχουν διττή σημασία. Γιατί όπως και στην πραγματικότητα, τα λεμόνια έχουν μια ομορφιά και ένα ωραίο χρώμα όταν απλώς τα βλέπεις ή τα κρατάς, αλλά όταν τα δαγκώσεις σε ξινίζουν.

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.

Τα αυτοκίνητα θεωρούνται δείγμα πλούτου και κοινωνικής καταξίωσης. Όμως συχνά ισχύει το αντίθετο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με αυτοκίνητο.

Αν ονειρευτείς σφραγίδα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σκέφτεσαι να επεκτείνεις τις δουλειές σου.

Το πηγάδι συμβολίζει τη γερή και αγνή φιλία. Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το ποτάμι που θα δεις στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει μια διαφορετική ερμηνεία.

Τα σπυριά είναι δερματικές παθήσεις που μπορεί να οφείλονται σε πολλές αιτίες από ένα αθώο τσίμπημα ενός κουνουπιού, έως και σοβαρή δερματική ασθένεια. Σε κάθε περίπτωση τα σπυριά μας ενοχλούν και δύσκολα τα αποφεύγουμε. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το σπυρί στα όνειρα;