ΕΙΔΑ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ... ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ(ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ) ΛΟΙΠΟΝ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ(πεθανε) ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ,Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ,Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ(ΚΑΘΗΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙς ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟΥ) ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΗ(ΟΡΘΙΑ) ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ....ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ Μ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ...(ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ...ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΚΡΕΑΣ) ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ....ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΗ (ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ 16ΧΡΟΝΩΝ)ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ.... ΚΑΙ ΓΩ ΞΥΠΝΗΣΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ..... ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ???
ΜΑΡΙΑ Γ.

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με μωρά είναι τα πιο συνηθισμένα όνειρα. Το περίεργο είναι ότι για τις γυναίκες σημαίνουν καλοτυχία ενώ για τους άντρες συνήθως... βάσανα! Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το μωρό στα όνειρά μας.

Η Βουλή, το κοινοβούλιο, ειναι το σημείο έκφρασης της Δημοκρατίας. Τα όνειρα με τη βουλή όμως έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπουμε. Δείτε πως ερμηνεύει τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης...

Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο.

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν ονειρευτείς έρημο είναι προειδοποίηση για μεγάλη απογοήτευση ή λύπη που θα σε βρει.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι ολομόναχος στην έρημο, θα διακόψεις πολύ γρήγορα τον ερωτικό σου δεσμό.

Η τσουκνίδα είναι ένα συνηθισμένο φυτό στην ύπαιθρο, που όμως αποφεύγουμε αν και έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Ο ονειροκρίτης δίνει τις εξής ερμηνείες για τα όνειρα με τσουκνίδα.

Γενικά, η τσουκνίδα στο όνειρο σημαίνει ότι θα βιώσεις ζήλια και αχαριστία από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να ανοίγεις κάποια τρύπα ή λάκο, θα πέσεις έξω στα επαγγελματικά σου. Οι δουλειές σου θα αποτύχουν ή θα απολυθείς.