Νεκρα μωρά με τον πρωην που θέλω ακομα

Είδα πως ξανά είχα σχέση με τον πρώην Μ τον οποίο δεν έχω ξεπεράσει και ήμουν έγκυος 3 φορές όπου και τις 3 φορές τα μωρά βγήκαν νεκρά. Τον κοίταξα και του παιδιού πως εμείς φταίμε κι αν είμαστε αγαπημένοι όλα θα πάνε όπως τα θέλουμε. Έτσι τον ξανά είδα όπως όταν ήμασταν μαζί αγκαλιές φιλιά και ήμουν χαρούμενη περιμένοντας το επόμενο μωρό να βγει ζωντανό
Ελένη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα μήλα στο όνειρο δείχνουν διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το είδος, το σχήμα, το χρώμα και τη ζουμερότητα του φρούτου!

Ο γκρεμός στην πραγματική ζωή είναι κίνδυνος και απειλή για τον άνθρωπο που δε θα προσέξει. Διάβασε πως ερμηνεύεται και τι συμβολισμούς έχει ο γκρεμός στα όνειρα μας.

Είδες άγαλμα στο όνειρο σου; Υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για τα αγάλματα στα όνειρά μας. Διάβασε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Τα όνειρα με αεροπλάνα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι κάνεις στο όνειρό σου: αν ανεβαίνεις, κατεβαίνεις, ή αν ταξιδεύεις ή απλά βλέπεις αεροπλάνο να πετά.

Οι ψύλλοι είναι ένα από τα έντομα-παράσιτα που τρέφονται από τον άνθρωπο και τον εξοργίζουν, αν δεν τον πληγώνουν.

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.