Νεκρη αδελφη στη θαλασσα

Ειδα οτι εκανα μακροβουτι μαζι με μια ξαδελφη μου στη θαλασσα και ξαφνικα βλεπω εναν ανθρωπο στο νερο. Βουταω να τον πιασω και ηταν η πεθαμενη αδελφη μου η οποια καθεται στην αγκαλια μου με ενα μεγαλο χαμογελο. Εγω απο τη χαρα μου φωναζω στην ξαδελφη μου και ερχεται προς το μερος μας. Η αδελφη μου λεει, τελικα καταλαβα οτι ειμαι μια Καρ... (το επιθετο μας - οταν μια γυναικα χαρακτηριζεται απο το επιθετο της π.χ. Παπαδοπουλου) και να γελαει οπως εκανε παντα. Μετα γυριζουμε και βλεπουμε στη θαλασσα την ανιψια μου και πλησιαζουμε, την β λεπει και φωναζει θεια? Και εκει ξυπνησα!
Α

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με τούνελ δεν θεωρούνται καλά όνειρα γιατί υποδηλώνουν απρόσμενες αλλαγές, οικονομικές δυσκολίες και αδιέξοδα, συναισθηματικές εμπλοκές, και γενικά δυσάρεστες καταστάσεις στην εργασία, τον έρωτα και την οικογένεια.

Το νεαρό κορίτσι συμβολίζει συνήθως τη νεότητα, την αθωότητα, την ελπίδα, τον έρωτα ή μια νέα αρχή. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα κορίτσια...

Ο λογιστής και γενικά οι δουλειές με αριθμούς είναι απαραίτητες για να κρατάμε τα οικονομικά άρα και τη ζωή μας σε τάξη. Τι σημαίνει στα όνειρα;

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις λογιστή στο όνειρό σου, αυτό πιθανώς να φανερώνει πως οι δουλειές σου θέλουν οργάνωση και τα οικονομικά σου τακτοποίηση.

Τα όνειρα με άβαφα ρούχα υποδηλώνουν πάντα κάτι κακό. Αν ονειρευτείς ότι φοράς ξεθωριασμένα ρούχα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη πρέπει να προσέχεις μήπως αρρωστήσεις ή πάθεις κάποια ατυχία στην δουλειά σου.

Τα όνειρα με εσώρουχα έχουν να κάνουμε με τον εσωτερικό κόσμο μας, τα συναισθήματά και τα ερωτικά ενώ έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση των εσωρούχων.

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.