Ευτυχια που μετατρεπεται σε δυστυχια

Ο αρραβωνιαστικος μου ειδε σε ονειρο εμενα και εκεινον στο γαμο του μεγαλυτερου αδελφου μου. Ζηλευαμε λεει το ποσο υπεροχα ηταν ολα και αναρωτιομασταν ποτε θα παντρευομασταν και εμεις. Υπηρχε πολλη ευτυχια καθολη τη διαρκεια της τελετης. Μετα ξαφνικα κατι εγινε, κατι πηγε στραβα και υπηρξαν φωνες και ουρλιαχτα. Σε αυτο το σημειο μου ειπε οτι δεν ειχε εικονα, δεν μπορουσε να δει παρα μονο να ακουσει. Πιο μετα θυμαται οτι φυγαμε τρεχοντας. Και εκει τελειωσε το ονειρο του. Τι μπορει να σημαινει αυτη η αποτομη αλλαγη ευτυχιας σε δυστυχια? Μπορει να συμβει κατι κακο στον γαμο του αδελφου μου?
Τριανταφυλλενια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι πουλάς ύφασμα, είναι προμήνυμα ότι θα έχεις επιτυχίες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μέλισσες να πετούν σε σμήνος, σημαίνει ότι θα έχεις κέρδη.

Πολλές μέλισσες που πηγαινοέρχονται στην κυψέλη, σημαίνουν χαρά, ευτυχία, αφθονία και αγάπη στην οικογένεια σου.

Το φιλί είναι σύμβολο της αγάπης και τα όνειρα με φιλιά θεωρούνται καλοί οιωνοί, στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο ονειροκρίτης όμως δίνει διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το ποιος φιλάει ποιον και σε τι περιβάλλον. Διαβάστε αναλυτικά τις ερμηνείες για το φιλί στα όνειρα.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.

Η ώρα και γενικότερα ο χρόνος και η μέτρησή του (τα ρολόγια) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα όνειρα. Εχετε σκεφτεί ποτέ ότι όταν ονειρεύεστε σπάνια έχετε αίσθηση της ώρας; Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας παράγει τις εικόνες και τις αισθήσεις των ονείρων με για να επεξεργαστεί αυτό που σας απασχολεί αφαιρώντας τον περιοριστικό παράγοντα "χρόνο". Η' πιο απλά γιατί δεν έχει χρόνο να λάβει και την ώρα υπόψη του. Ποιος ξέρει; Τι σημαίνει όμως αν σε ένα όνειρό σας δείτε να να σας απασχολεί η ώρα;  

Η Βουλή, το κοινοβούλιο, ειναι το σημείο έκφρασης της Δημοκρατίας. Τα όνειρα με τη βουλή όμως έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπουμε. Δείτε πως ερμηνεύει τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης...