Χαρτινα χρηματα

Ονειρευτηκα οτι πηγα στο απιτι μου το πατρικο μα καθισουμε να μεγειρεψουμε με τη κορη μου.και ξαφνικα( ενω οντως εχουμε μεινει απο χρηματα)...εψαχνα μεσα σε ενα επιπλο και βρηκα οτι ειχα ξεχασει τη τσαντα μου..και μεσα σε αυτην ειχα χαρτινα χρηματα..και λεω στη κορη μου κοιτα ο θεος πως τα κανονιζει..
ΕΙΡΗΝΗ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με φωτιά έχουν βαθύτατα αμφίσημη σημασία. Η εξήγησή τους διαφέρει ανάλογα με τα συμφραζόμενα του ονείρου αλλά και ποιος βλέπει αυτό το όνειρο. Φυσικά, όσο πιο άγρια είναι η φωτιά τόσο πιο άσχημο είναι το όνειρο...

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (βούτυρο, γάλα, τυρί, γιαούρτι) στο όνειρο μας σημαίνουν καλή υγεία, αγνότητα και καλοσύνη.

Το τιμόνι είναι σύμβολο του οδηγού, του τιμονιέρη, αυτού που γνωρίζει που πάει και έτσι εξηγεί και ο ονειροκρίτης αυτού του ειδους τα όνειρα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς στα χέρια σου γερά ένα τιμόνι, σημαίνει συνήθως πως οι δουλειές σου βαδίζουν σε καλό δρόμο.

Ο τζίτζικας συμβολίζει το φλογερό ερωτικό πάθος.

Αν δείτε ένα τζιτζίκι στον ύπνο σας και το ακούτε καθαρά να τραγουδάει σημαίνει ότι σας έχουν ερωτευτεί και σύντομα θα το διαπιστώσετε καθώς θα σας το εξομολογηθουν.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι πολύ φτωχός, θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά για να έρθουν καλύτερες μέρες. Αν ονειρευτείς άλλον, θα βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη.

Τα όνειρα με βέρα είναι καλά ή άσχημα ανάλογα με το ποιος το βλέπει, αλλά και πως βλέπει τη βέρα, αν την έχει στο δάχτυλο ή αν τη χάνει. Στη γενική περίπτωση όμως η βέρα είναι "σύμβολο" ασφάλειας για το ονειροκρίτη.