Κολυμπι στη θαλασσα

Ηταν ημερα αλλα δεν ειχε ηλιο ουτε και συννεφιασμενο ουρανο..κολυμπουσαμε στη θαλασσα σε πολυ βαθια αλλα καθαρα και ηρεμα νερα πολλοι ανθρωποι... μεσα σε αυτους εγω ...ο αντρας μου και η κορη μου με τα μπρατσακια της... Οταν κοιτουσες μεσα στο νερο εβλεπες στον πατο της θαλασσας ενα πλοιο -ναυαγιο και γυρω γυρω μικρα ψαρακια να κολυμπουν. Ηταν ομορφα. Η κορη μου ηθελε να το δει καλυτερα και ετσι της εδωσα τη μασκα και τον αναπνευστηρα.... . Ολοι οι υπολοιποι κολυμπουσαμε ηρεμα.... ξαφνικα κατι αρχισε να μ ανησυχει χωρις ονως να υπαρχει στ αληθεια κατι..... απλα ενιωθα μια ανησυχια και αυτο το συναισθημα με ξυπνησε.
Δομνα

Αγγελική

πριν από 4 χρόνια 1 μήνας

Ελληνικό μεγάλη σημαια ηταν μεσα στη θαλασσα σαν να ήταν εθιμο ... Ο αδελφός μου έτρεξε να κολυμπήσει διπλα της για να τον βγαλω φωτογραφιες.

Ανώνυμος

πριν από 4 χρόνια 1 μήνας

Ειδα στην αρχη οτι κολυμπουσα σε μια σχετικα βρωμικη θαλασσα αλλα μετα πηγα και κολυμπησα σε μια κατακαθαρη και καταγαλανη θαλασσα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι γίνεται σεισμός σημαίνει ότι έρχεται καταστροφή και στενοχώριες. Γενικά ο σεισμός είναι ένδειξη θεομηνίας και κακής τύχης, οπότε θεωρείται ένα άσχημο όνειρο.

Τα όνειρα με στρείδια συνδέονται με τη σεξουαλική ζωή μας. 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως ή μαζεύεις στρείδια, να περιμένεις πολλά κέρδη στα οικονομικά και επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Αν δείτε στο όνειρό σας την Παναγία, μην ψάχνετε άδικα να καταλάβετε τι σημαίνει! Είναι γνωστό ότι η Παναγία συμπυκνώνει και συμβολίζει ό,τι καλό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Οπότε,  η Παναγία είναι ότι καλύτερο μπορεί να ονειρευτεί κανείς.

Το κρύο στο όνειρο έχει διττή σημασία και οι ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης διαφέρουν ανάλογα με τα συμφραζόμενα. Διάβασε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το κρύο στα όνειρά μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι δολοφόνος, να αναμένεις οικογενειακούς καβγάδες.

Αν μιλάς με δολοφόνο, πρόσεξε γιατί είναι πιθανόν να εκτεθείς για μοιχεία.

Αν ονειρευτείς δολοφονία  θα έχεις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες.