Νεκρός σύζυγος

Είδα τον νεκρό από πενταμήνου σύζυγο μου να καθαρίζει ένα τοίχο σπιτιού, και να μου λέει "έλα να σου δείξω" , μου έδειχνε εξωτερικό χώρο σπιτιού με κήπο με κρυμμένους ξαπλωμένους σκύλους. Ο εξωτερικός χώρος αφορούσε το σπίτι που μέναμε παλιά, υπήρχε και σκοινί απλώματος χωρίς ρούχα. Ηταν ανάλαφρα ντυμένος με μπέζ μπλουζάκι και τον άκουγα πεντακάθαρα.
ΑΣΗΜΑΚΗ ΜΑΙΡΗ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Είδατε όνειρο με τραπέζι; Διαβάστε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με τραπέζι!

Τα λεμόνια στο όνειρο έχουν διττή σημασία. Γιατί όπως και στην πραγματικότητα, τα λεμόνια έχουν μια ομορφιά και ένα ωραίο χρώμα όταν απλώς τα βλέπεις ή τα κρατάς, αλλά όταν τα δαγκώσεις σε ξινίζουν.

Τα Χριστούγεννα ειναι στον δυτικό κόσμο η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας. Δειτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με Χριστούγεννα.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Το κρύο στο όνειρο έχει διττή σημασία και οι ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης διαφέρουν ανάλογα με τα συμφραζόμενα. Διάβασε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το κρύο στα όνειρά μας.