Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Τραπέζι

Είδατε όνειρο με τραπέζι; Εδώ θα βρείτε τις σημαντικότερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα όνειρα με τραπέζι.

Γενικά, αν ονειρευτείτε ότι ετοιμάζατε τραπέζι για φαγητό, αυτό θεωρείται καλός οιωνός: θα έχετε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Παρόμοια, αν δείτε ότι βρίσκεστε σε ένα γαμήλιο τραπέζι αυτό είναι προμήνυμα χαράς. Αν έχεις σχέση, ίσως αυτό να είναι προμήνυμα για πρόταση γάμου.

Αν δείτε όμως στο όνειρό σας ένα άδειο τραπέζι, αυτό δεν είναι καλό, γιατί σημαίνει φτώχεια και απογοήτευση.

Το να δείτε ότι καθαρίζατε τραπέζι, σημαίνει ότι γρήγορα η ευχαρίστηση θ’ αντικατασταθεί με αδιαφορία.

Αν δείτε ότι τρώγατε σε τραπέζι χωρίς τραπεζομάντιλο, είναι συνήθως σημάδι ότι δεν έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στη συμπεριφορά ή την οικονομική κατάσταση των άλλων. Για τις παντρεμένες, ίσως αυτό να δείχνει οικονομικά προβλήματα του συζύγου.

Παρόμοια ένα όνειρο με τραπέζι με βρώμικο τραπεζομάντιλο, συνήθως ερμηνεύεται ότι τα παιδιά σας (αν έχετε) είναι ανυπάκουα ή ότι θα βρεθείτε σε εχθρικό περιβάλλον.

Αν ονειρευτείτε τραπέζι που κουνιέται κατά τρόπο μυστηριώδη, προβλέπεται ότι σύντομα ο τρόπος ζωής σας δε θα σας ικανοποιεί και θ’ αναζητήσετε αλλαγή. Ακόμα χειρότερα, το σπασμένο τραπέζι στο όνειρο είναι προμήνυμα καταστροφής.  

Επίσης, αν ονειρευτείτε ένα τραπέζι γραφείου, αυτό συνήθως ερμηνεύεται ως οιωνός για πολλές υποχρεώσεις ή για δυσκολίες στον εργασιακό χώρο.

 

 

Σχόλια1

Νικολέτα

πριν από 7 χρόνια 5 μήνες

Καλημερα! Ειδα πως η πρωην του φιλου μου με καλεσε να μου κανει το τραπεζι. Εγω τσακωνομουν μ τν φιλο μου και η πρωην του ηταν πολυ γλυκια και περιποιητικη και το τραπεζι πλουσιοπαροχο. Σε ολη τν διαρκεια ενιωθα οτι κατι δεν παει καλα...

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Η παρουσία αστυνομίας συνήθως σημαίνει μπλεξίματα και δύσκολες υποθέσεις, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αστυνομικούς και αστυνομία.

Ο Ήλιος είναι το αστέρι του ηλιακού μας συστήματος και το λαμπρότερο σώμα του ουρανού. Μας δίνει ζωή και μας ζεσταίνει και έχει εξέχουσα θέση στη λαϊκή παράδοση. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ήλιο;

Το όνειρο με ψώνια είναι απο τα καλύτερα όνειρα.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις ότι ψωνίζεις σημαίνει ότι θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις, χαρές και επίλυση προβλημάτων.

Συνήθως ο όρκος στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με όρκους.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε, η απιστία στο όνειρο δεν είναι πάντα κακό σημάδι. Δηλώνει μεν ανησυχία αλλά είναι οιωνός για ευτυχία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αν ένας ερωτευμένος άντρας ονειρευτεί ότι η γυναίκα του είναι άπιστη, σημαίνει ότι η σχέση τους θα πάει καλά.