Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Τραπέζι

Είδατε όνειρο με τραπέζι; Εδώ θα βρείτε τις σημαντικότερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα όνειρα με τραπέζι.

Γενικά, αν ονειρευτείτε ότι ετοιμάζατε τραπέζι για φαγητό, αυτό θεωρείται καλός οιωνός: θα έχετε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Παρόμοια, αν δείτε ότι βρίσκεστε σε ένα γαμήλιο τραπέζι αυτό είναι προμήνυμα χαράς. Αν έχεις σχέση, ίσως αυτό να είναι προμήνυμα για πρόταση γάμου.

Αν δείτε όμως στο όνειρό σας ένα άδειο τραπέζι, αυτό δεν είναι καλό, γιατί σημαίνει φτώχεια και απογοήτευση.

Το να δείτε ότι καθαρίζατε τραπέζι, σημαίνει ότι γρήγορα η ευχαρίστηση θ’ αντικατασταθεί με αδιαφορία.

Αν δείτε ότι τρώγατε σε τραπέζι χωρίς τραπεζομάντιλο, είναι συνήθως σημάδι ότι δεν έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στη συμπεριφορά ή την οικονομική κατάσταση των άλλων. Για τις παντρεμένες, ίσως αυτό να δείχνει οικονομικά προβλήματα του συζύγου.

Παρόμοια ένα όνειρο με τραπέζι με βρώμικο τραπεζομάντιλο, συνήθως ερμηνεύεται ότι τα παιδιά σας (αν έχετε) είναι ανυπάκουα ή ότι θα βρεθείτε σε εχθρικό περιβάλλον.

Αν ονειρευτείτε τραπέζι που κουνιέται κατά τρόπο μυστηριώδη, προβλέπεται ότι σύντομα ο τρόπος ζωής σας δε θα σας ικανοποιεί και θ’ αναζητήσετε αλλαγή. Ακόμα χειρότερα, το σπασμένο τραπέζι στο όνειρο είναι προμήνυμα καταστροφής.  

Επίσης, αν ονειρευτείτε ένα τραπέζι γραφείου, αυτό συνήθως ερμηνεύεται ως οιωνός για πολλές υποχρεώσεις ή για δυσκολίες στον εργασιακό χώρο.

 

 

Σχόλια1

Νικολέτα

πριν από 7 χρόνια 5 μήνες

Καλημερα! Ειδα πως η πρωην του φιλου μου με καλεσε να μου κανει το τραπεζι. Εγω τσακωνομουν μ τν φιλο μου και η πρωην του ηταν πολυ γλυκια και περιποιητικη και το τραπεζι πλουσιοπαροχο. Σε ολη τν διαρκεια ενιωθα οτι κατι δεν παει καλα...

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Το τριαντάφυλλο είναι το σύμβολο της αγάπης. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το τριαντάφυλλο στο όνειρο;

Γενικά καλό όνειρο. Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε πλοίο σε άσχημη θάλασσα και ξεφορτώνεστε πράγματα για να σωθείτε αυτό είναι ο ορισμός της αβαρίας.

Αβαρία είναι λοιπόν όταν βρισκόμαστε σε πλοίο σε φουρτούνα και ρίχνουμε διάφορα πράγματα στην θάλασσα.

Δυστυχώς υπάρχουν δύο εντελώς διαφορετικές ερμηνείες για τα όνειρα με κηδεία.  Για άλλους είναι καλό σημάδι, για άλλους είναι κακό.

Κατά την πρώτη εξήγηση του ονειροκρίτη αν ονειρευτείς κηδεία σημαίνει μακροζωία, χαρά και καλή υγεία. Οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Το ξενοδοχείο είναι το μέρος που έχουμε συνδέσει με τις διακοπές μας αλλά είναι και σύμβολο για τους ξένους και τον τουρισμό. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ξενοδοχεία;

Η φωτογραφία είναι συνήθως η προσπάθεια κάποιου να απαθανατίσει μια πολύ όμορφη στιγμή, είτε πρόκειται για ερωτική στιγμή είτε για μια χαρούμενη στιγμή είτε για ένα τοπίο φανταστικό (π.χ. ηλιοβασίλεμα). Δείτε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης σε όνειρα με φωτογραφίες.

Τα αυτοκίνητα θεωρούνται δείγμα πλούτου και κοινωνικής καταξίωσης. Όμως συχνά ισχύει το αντίθετο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με αυτοκίνητο.