Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Τραπέζι

Είδατε όνειρο με τραπέζι; Εδώ θα βρείτε τις σημαντικότερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα όνειρα με τραπέζι.

Γενικά, αν ονειρευτείτε ότι ετοιμάζατε τραπέζι για φαγητό, αυτό θεωρείται καλός οιωνός: θα έχετε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Παρόμοια, αν δείτε ότι βρίσκεστε σε ένα γαμήλιο τραπέζι αυτό είναι προμήνυμα χαράς. Αν έχεις σχέση, ίσως αυτό να είναι προμήνυμα για πρόταση γάμου.

Αν δείτε όμως στο όνειρό σας ένα άδειο τραπέζι, αυτό δεν είναι καλό, γιατί σημαίνει φτώχεια και απογοήτευση.

Το να δείτε ότι καθαρίζατε τραπέζι, σημαίνει ότι γρήγορα η ευχαρίστηση θ’ αντικατασταθεί με αδιαφορία.

Αν δείτε ότι τρώγατε σε τραπέζι χωρίς τραπεζομάντιλο, είναι συνήθως σημάδι ότι δεν έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στη συμπεριφορά ή την οικονομική κατάσταση των άλλων. Για τις παντρεμένες, ίσως αυτό να δείχνει οικονομικά προβλήματα του συζύγου.

Παρόμοια ένα όνειρο με τραπέζι με βρώμικο τραπεζομάντιλο, συνήθως ερμηνεύεται ότι τα παιδιά σας (αν έχετε) είναι ανυπάκουα ή ότι θα βρεθείτε σε εχθρικό περιβάλλον.

Αν ονειρευτείτε τραπέζι που κουνιέται κατά τρόπο μυστηριώδη, προβλέπεται ότι σύντομα ο τρόπος ζωής σας δε θα σας ικανοποιεί και θ’ αναζητήσετε αλλαγή. Ακόμα χειρότερα, το σπασμένο τραπέζι στο όνειρο είναι προμήνυμα καταστροφής.  

Επίσης, αν ονειρευτείτε ένα τραπέζι γραφείου, αυτό συνήθως ερμηνεύεται ως οιωνός για πολλές υποχρεώσεις ή για δυσκολίες στον εργασιακό χώρο.

 

 

Σχόλια1

Νικολέτα

πριν από 7 χρόνια 9 μήνες

Καλημερα! Ειδα πως η πρωην του φιλου μου με καλεσε να μου κανει το τραπεζι. Εγω τσακωνομουν μ τν φιλο μου και η πρωην του ηταν πολυ γλυκια και περιποιητικη και το τραπεζι πλουσιοπαροχο. Σε ολη τν διαρκεια ενιωθα οτι κατι δεν παει καλα...

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Οι ψύλλοι είναι ένα από τα έντομα-παράσιτα που τρέφονται από τον άνθρωπο και τον εξοργίζουν, αν δεν τον πληγώνουν.

Το αλεξικέραυνο είναι ένας απλός μηχανισμός που μας προστατεύει από τους κεραυνούς. Η ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αλεξικέραυνο είναι παρόμοια.

Ονειρευτήκατε ότι είστε οδοντίατρος ή ότι πήγατε σε οδοντογιατρό; Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους οδοντιάτρους στα όνειρα μας.

Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης την αρρώστια στα όνειρά μας.

Το να δεις αρρώστια στο όνειρό σου είναι οιωνός ότι θα έχεις στενοχώριες και ασθένειες, ειδικά αν δείτε μια ανίατη αρρώστια όπως ο καρκίνος.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.