Συμφιλίωση με το crush

Αρχικά ήμουν εγώ στην αυλή του σπιτιού μου και έπαιζα με την γάτα μου και ξαφνικά περνάει από μπροστά μου αυτός που μου αρέσει μαζί με τον κολλητό του και ο κολλητός του μου πετάει μια σπόντα λεγοντας: έτσι είναι οι σχέσεις? Και εγώ απαντάω:ποιες σχέσεις? Και τότε το crush παρεξηγήθηκε και άρχισε να μου φωνάζει πως δεν έχω σωστή συμπεριφορά και ότι δεν τον συμπαθώ και λέω κι εγώ: νόμιζα πως εσύ δεν με συμπαθούσες και μετά ουσιαστικά τα συζητήσαμε και είμασταν μια χαρά και καθαρίσαμε ποτήρια και πιάτα ενώ ταυτόχρονα μπροστά σε όλον αυτόν τον τσακωμός ήταν παρών και ο παππούς μου με την γιαγιά μου και τα αδέρφια μου
Μαιρη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο.

Το χαρτί είναι ένα κλασικό ανθρώπινο μέσο για την έκφραση ιδεών, την επικοινωνία και τη γνώση. Τα όνειρα με χαρτί έχουν πολυποίκιλες ερμηνείες, ανάλογα με τι είδαμε ακριβώς και τα συναισθήματα μας. Δείτε τις πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με χαρτί.

Τα καρύδια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς σε θρεπτική αξία ξηρούς καρπούς αφού στη ζαχαροπλαστική, στη μαγειρική και τρώγεται και σκέτο. Είναι δε τόσο ανθεκτικά που συχνά η λέξη καρύδι χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα μας για να χαρακτηρίσει κάποιον. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καρύδια;

Τα όνειρα με πεπόνια είναι δύσκολα στην ερμηνεία, καθώς άλλες φορές είναι καλό όνειρο αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και κακό όνειρο.

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.

Τα αυτοκίνητα θεωρούνται δείγμα πλούτου και κοινωνικής καταξίωσης. Όμως συχνά ισχύει το αντίθετο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με αυτοκίνητο.