Αλλοδαποί,μετανάστες,μαύροι άνθρωποι παιδιά κ ενηλικες

Είδα πως πήγαινα στο σπίτι μου,που ήταν ένα άλλο σπίτι ψηλά σε όροφο,κ γύρω από το σπίτι είχαν εγκατασταθεί μικρά αγοράκια ταλαιπωρημένα κ πεινασμένα από Αφρική κ λίγο πιο πέρα καθοντουσαν κ ενήλικες,κυρίως άνδρες,όλοι κουρασμένοι,πεινασμένοι κ ταλαιπωρημενοι.Ολοι καθοντουσαν κάτω στο έδαφος κ με κοιτούσαν μες τα μάτια καθώς ερχομουν.Επισης υπήρχαν μελαμψοί άνθρωποι κ από άλλα κράτη.Ολοι μαύροι.Τους προσπέρασα λίγο βιαστικά κ άρχισα να ανεβαίνω τις σκάλες για το σπιτι.Ενας πήγε να μου πιάσει το πόδι αλλά το γλύτωσα κ συνέχισα.Μπηκα μέσα στο σπίτι ,όπου βρισκόταν τα τρία μου παιδιά,κάποιοι φιλοι- συγγενείς κ η νεκρή μητέρα μου ,η οποία φορούσε ποδιά κουζίνας κ σαν να μαγειρευε.Το σπίτι είχε 2 ανοικτές πόρτες.Μολις μπαίνω μέσα τους λέω: ' κλείστε τις πόρτες κ κλειδωστε', κ αμέσως το κανανε,μαζί κ η μητέρα μου.Μετα ξύπνησα. Ευχαριστώ καλημέρα!
Αναγνώστου γαληνη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο Ήλιος είναι το αστέρι του ηλιακού μας συστήματος και το λαμπρότερο σώμα του ουρανού. Μας δίνει ζωή και μας ζεσταίνει και έχει εξέχουσα θέση στη λαϊκή παράδοση. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ήλιο;

Διφορούμενο όνειρο. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς φέρετρο και δεν είσαι παντρεμένος σημαίνει ότι σύντομα θα έχεις γάμο.

Το ψήσιμο είναι μια πανάρχαιη διαδικασία μαγειρέματος και στα όνειρα έχει διττή σημασία.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως ψηφίζεις, θα βοηθήσεις κάποιον ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο.

Το κυριολεκτικό φτύσιμο είναι κακή συνήθεια. Σε συμβολικό επίπεδο, δείχνει προσβολή και μείωση του ατόμου. Κάπως αντίστοιχα εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φτύσιμο.