Αλλοδαποί,μετανάστες,μαύροι άνθρωποι παιδιά κ ενηλικες

Είδα πως πήγαινα στο σπίτι μου,που ήταν ένα άλλο σπίτι ψηλά σε όροφο,κ γύρω από το σπίτι είχαν εγκατασταθεί μικρά αγοράκια ταλαιπωρημένα κ πεινασμένα από Αφρική κ λίγο πιο πέρα καθοντουσαν κ ενήλικες,κυρίως άνδρες,όλοι κουρασμένοι,πεινασμένοι κ ταλαιπωρημενοι.Ολοι καθοντουσαν κάτω στο έδαφος κ με κοιτούσαν μες τα μάτια καθώς ερχομουν.Επισης υπήρχαν μελαμψοί άνθρωποι κ από άλλα κράτη.Ολοι μαύροι.Τους προσπέρασα λίγο βιαστικά κ άρχισα να ανεβαίνω τις σκάλες για το σπιτι.Ενας πήγε να μου πιάσει το πόδι αλλά το γλύτωσα κ συνέχισα.Μπηκα μέσα στο σπίτι ,όπου βρισκόταν τα τρία μου παιδιά,κάποιοι φιλοι- συγγενείς κ η νεκρή μητέρα μου ,η οποία φορούσε ποδιά κουζίνας κ σαν να μαγειρευε.Το σπίτι είχε 2 ανοικτές πόρτες.Μολις μπαίνω μέσα τους λέω: ' κλείστε τις πόρτες κ κλειδωστε', κ αμέσως το κανανε,μαζί κ η μητέρα μου.Μετα ξύπνησα. Ευχαριστώ καλημέρα!
Αναγνώστου γαληνη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το πηγάδι συμβολίζει τη γερή και αγνή φιλία. Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το ποτάμι που θα δεις στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει μια διαφορετική ερμηνεία.

Η έξοδος στα όνειρα συνήθως δεν είναι καλός οιωνός με κάποιες όμως εξαιρέσεις.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι σε ένα μεγάλο κτίριο ή δικαστήριο και ψάχνεις την έξοδο, αυτό σημαίνει ότι οι δουλειές σου δεν θα πάνε καλά και έχεις μπλεχτεί σε λαβύρινθο από τον οποίο θα χάσεις.

Ο ωκεανός στο όνειρο μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και τα συναισθήματα που νιώθουμε. Δείτε μερικές από τις πιο συχνές ερμηνείες.

Τα Χριστούγεννα ειναι στον δυτικό κόσμο η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας. Δειτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με Χριστούγεννα.

Το αεροδρόμιο ειναι ο χώρος από τον οποίο απογειωνόμαστε για άλλα μέρη αλλά ταυτόχρονα και το μέρος όπου καταλήγουμε σε ένα μακρυνό ταξίδι. Συνήθως, στον ονειροκρίτη τα αεροδρόμιο συνδέονται με επαγγελματικά ή οικονομικά, αλλά και γενικότερα με αλλαγές στη ζωή μας.

Η τράπουλα είναι ένα φαινομενικά αθώο παιχνίδι, που όμως πολύ συχνά έχει καταστρέψει ανθρώπους λόγω του τζόγου. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τράπουλα και χαρτοπαιξία;