Γάτες και μυρμήγκια

Ήμουν σε έναν εξωτερικό χώρο και ξαφνικά όλο το έδαφος γύρω μου άρχισε να γεμίζει γάτες που ολοένα και πλήθαιναν και δεν με άφηναν να προχωρήσω. Οι γάτες δεν κουνιοντουσαν ήταν απλά τα σώματα τους στο έδαφος και πολλαπλαδιαζόντουσαν. Μετά από λίγο πάνω στα σώματα των γατών άρχισαν να εμφανίζονται χιλιάδες μυρμήγκια που ανεβοκατέβαιναν στις γάτες και ερχόντουσαν προς το μέρος μου. Στκ τέλος εμφανίστηκε ένας άντρας που γνώριζα πως είχε ενθρικες διαθέσεις. Νιώθω πως το όνειρο αυτό δεν είναι και πολύ καλό :/
Μαρία

Στέφανος

πριν από 4 χρόνια 6 μήνες

Απίστευτο!!!! Είδα παρόμοιο όνειρο με αυτό που περιγράφεις!!! Τι σημαινει ξέρει κανείς???

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το τρέξιμο είναι μια γνώριμη διαδικασία για τον άνθρωπο, αφού τρέχουμε είτε για προπόνηση είτε για δουλειές. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τρέξιμο.

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Το να ονειρευτείς ψητό οποιουδήποτε είδους θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο, πλην κάποιων εξαιρέσεων.

Τα λεμόνια στο όνειρο έχουν διττή σημασία. Γιατί όπως και στην πραγματικότητα, τα λεμόνια έχουν μια ομορφιά και ένα ωραίο χρώμα όταν απλώς τα βλέπεις ή τα κρατάς, αλλά όταν τα δαγκώσεις σε ξινίζουν.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ένα νεαρό κατσίκι είναι οιωνός για αρρώστια. Αν έχεις παιδιά, θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να αρρωστήσουν.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς  κάποιος να σε υπνωτίζει και να σου λέει να κάνεις ότι θέλει, τότε αυτό σημαίνει ότι θα γίνεις υποχείριο κάποιου ή ότι ο σύντροφός σου σε κοροιδεύει.