Γάτες και μυρμήγκια

Ήμουν σε έναν εξωτερικό χώρο και ξαφνικά όλο το έδαφος γύρω μου άρχισε να γεμίζει γάτες που ολοένα και πλήθαιναν και δεν με άφηναν να προχωρήσω. Οι γάτες δεν κουνιοντουσαν ήταν απλά τα σώματα τους στο έδαφος και πολλαπλαδιαζόντουσαν. Μετά από λίγο πάνω στα σώματα των γατών άρχισαν να εμφανίζονται χιλιάδες μυρμήγκια που ανεβοκατέβαιναν στις γάτες και ερχόντουσαν προς το μέρος μου. Στκ τέλος εμφανίστηκε ένας άντρας που γνώριζα πως είχε ενθρικες διαθέσεις. Νιώθω πως το όνειρο αυτό δεν είναι και πολύ καλό :/
Μαρία

Στέφανος

πριν από 4 χρόνια

Απίστευτο!!!! Είδα παρόμοιο όνειρο με αυτό που περιγράφεις!!! Τι σημαινει ξέρει κανείς???

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το παντελόνι θεωρούνταν ένα ανδρικό ρούχο, και αυτό παίζει το ρόλο του στην ερμηνεία αυτών των ονείρων. Γενικά πάντως τα όνειρα με παντελόνι, ή παντελόνια, ερμηνεύονται ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου.

Αν δούμε στο όνειρό μας το πάτωμα, ο ονειροκρίτης λέει ότι το πάτωμα υποδηλώνει την στήριξή μας. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει έναν διαχωρισμό ανάμεσα στο συνειδητό και στο υποσυνείδητο...

Από κει και πέρα:

Πολύ άσχημο όνειρο, έρχονται αρρώστιες και στενοχώριες. Ειδικότερα, αν δεις οτι είσαι εσύ αβάπτιστος/η θα έχεις μεγάλες στεναχώριες.

Τα όνειρα με τηλεόραση και οθόνες έχουν διαφορετικές ερμηνείες. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για κάθε περίπτωση.

Ο ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο αρμόδιος γιατρός για τα αυτιά, το λαιμό και τη μύτη μας. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρά με ωτορινολαρυγγολόγο.

Τα όνειρα με πεπόνια είναι δύσκολα στην ερμηνεία, καθώς άλλες φορές είναι καλό όνειρο αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και κακό όνειρο.